Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Zaradi Kate skoraj propadlo podjetje

Kate Middleton EPA
Vodilni pri modni znamki Issa London so priznali, da je podjetje skoraj propadlo zaradi prevelikega povpraševanja po obleki, v kateri je Kate Middleton oznanila zaroko s princem Williamom.

Podjetje je šele zdaj priznalo, da so se zelo težko spopadali s poplavo naročil, ki so prihajala po oznanitvi zaroke slavnega para. Od trenutka, ko je Kate novembra 2010 stopila pred kamere v safirno modri obleki in se z Williamom pod roko smehljala svetu, je pri znamki Issa London zavladal kaos. Predsednica podjetja Camilla Al Fayed je ob tem pojasnila: "To je dobesedno pretreslo našo znamko, saj je bilo vsega preveč. Naročil je bilo toliko, da se preprosto nismo znali spopasti s tem."

Al Fayedova je še dodala, da tolikšna naročila večjim znamkam ne povzročajo težav, manjša podjetja pa tega niso vajena. "Če Kate nosi Zarino obleko, bodo pri Zari to rešili z lahkoto, saj imajo ogromno zaposlenih, pri nas pa imamo le pripravnike in študente."

Camilla, ki je sicer hčerka nekdanjega lastnika veleblagovnice Harrods Mohameda Al Fayeda, je predsednica znamke Issa London od julija 2011.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:33 04.april 2013.

    in zakaj naj bi podjetje propadlo, če imajo veliko naročil? halooo...noro..pač zaposlijo nove ljudi...najemejo še kak prostor pa zvišajo cene...pri nas bi bilo marsikakšno podjetje navdušeno, če bi imelo tolk naročil...sam da bi imela kaj za delat