Magazin > Lepota & telo
216 ogledov

Zavihajte jih trajno

Trajno privihane trepalnice odprejo pogled in optično povečajo oči, brez ličil. Žurnal24 main
Tudi trepalnicam lahko trajno spremenite obliko – tako kot lasem. Zanje je namreč zdaj v nekaterih kozmetičnih salonih pri nas na voljo dolgo obstojno kodranje.
Bolje kot klešče. "Trajno kodranje trepalnicam škoduje bistveno manj kot vsakodnevna uporaba klešč za vihanje," pravi kozmetičarka Dominika Logar. Klešče lahko trepalnice zlomijo, trajna pa jih nežno skodra od znotraj navzven.

Od 29 evrov
"Postopek je za trepalnice in oči popolnoma neškodljiv," pravi kozmetičarka Dominika Logar. Postopek kodranja oziroma vihanja trepalnic traja manj kot uro. Trepalnice kozmetičarka najprej zaviha na majhen lepljiv valjček in nanje nanese gel za kodranje, ki nato na trepalnicah ostane od 20 do 40 minut, odvisno od debeline in prožnosti trepalnic. Za postopek boste v ljubljanskih kozmetičnih salonih odšteli od 29 do 35 evrov. Trepalnice bodo privihane od poldrugega meseca do treh mesecev, nato pa je treba postopek ponoviti.

Primerno tudi za kratke

Kodranje prinese najboljše rezultate na dolgih, mehkih in ravnih trepalnicah, primerno pa je tudi za najkrajše. "Prej komaj opazne trepalnice so po trajnem kodranju lepo vidne in oči opazno polepšajo," pravi Logarjeva. Postopek je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč, odsvetuje se le tistim, ki imajo kakršnekoli zdravstvene težave z očmi. Pri njih je priporočljiv predhoden posvet pri zdravniku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.