Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Zvezdnice krive za največje kikse na ulicah

Miley Cyrus
1/3
FameFlynet
Čeprav so slavne, še ne pomeni, da jih treba posnemati za vsako ceno. To je pokazala nova raziskava o modnih katastrofah, za katere so zaslužne Rihanna, Miley Cyrus in Britney Spears.

Zvezdnice so nemalokrat začetnice številnih trendov, a niso vsi vredni posnemanja. Tako je denimo s trendom vročih hlačk, ki so zahvaljujoč Miley Cyrus in Rihanni postale še krajše, vendar pa se je njun modni podvig že znašel na lestvici največjih poletnih modnih kiksov.

Razgaljene ritke pa niso edine, ki niso dobrodošle na ulicah. Neokusno je videti tudi zamaščene trebuščke, ki kukajo izpod majic v slogu Britney Spears. Pevka se tako razkazuje na svojih nastopih, a si s tem ne dela usluge, še manj pa svojim oboževalkam, ki ji slepo sledijo.

Zavedajo se svojih kiksov

Da tem trendom ni vredno slediti, so pokazali tudi rezultati najnovejše raziskave britanske spletne strani Fits.me, ki je sestavila seznam največjih poletnih modnih kiksov. Kazanje hlebčkov je resda eden največjih letošnjih trendov, a je hkrati tudi največja modna polomija. V študijo so bila zajeta dekleta med 18. in 24. letom in večina jih je priznala, da je že podlegla temu trendu, a se tudi zavedajo, da so s tem brcnile mimo. Velika večina si je drznila obleči tudi prekratke majčke, s čimer so nesramežljivo pokazale odvečno maščobo okoli trebuha v slogu Britney, kar so prav tako pozneje obžalovale. Na seznamu največjih modnih kiksov se je znašel tudi preglobok dekolte, kar pa prakticirajo skoraj vse zvezdnice.

Heikki Haldre, soustanovitelj spletne strani, ki je delala raziskavo, je ob tem poudaril, da moda ni odgovorna za kikse. "Problem je v ljudeh, ki zase zelo pogosto izberejo oblačila, ki jim ne pristojijo in ne poudarijo njihove postave. Tri četrtine modnih kiksov, ki jih zagrešijo ženske, so povezane s tem, kako se jim oblačila prilegajo," je razložil Haldre. In tega se očitno zavedajo tudi same, saj jih je kar 84 odstotkov priznalo, da je že zagrešilo resen modni zločin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.