Magazin
97 ogledov

Maja Kljun za prilogo Zame

Fotografiranje Maje Kljun za naslovnico Zame
1/26
Žurnal24 main
V petek, 2. julija, vam kopico poletnih vsebin ponuja julijska številka Zame. Že danes pa si oglejte, kaj se je dogajalo na fotografiranju za naslovnico, kjer se je vse vrtelo okoli Maje Kljun.

Za začetek pa na začetek. Kaj jesti za boljši seks, kako iz postelje odgnati dolgočasje, igračke, s katerimi bo vse skupaj bolj zabavno in strastno ... Naj bo poletje najbolj seksi letni čas. Najbolj seksi modni kos poletja pa je letos skoraj zagotovo kombinezon – poglejte, kako ga kombinirati.

Preden se vdate plaži in soncu, preverite, kakšne so novosti med kremami z zaščitnim faktorjem in med pripomočki za depilacijo. Zapeljite se z nami mimo sedmih hrvaških znamenitosti, ki jih je zaščitil Unesco. Če pa bodo morale vaše počitnice še malo počakati ali če jih boste preživeli kar doma, ne obupajte, saj je doma lahko še lepše kot na morju – preberite v Zame, brezplačni prilogi časnika Žurnal24.

In še obljubljeno na začetku. Ne spreglejte intervjuja z manekenko Majo Kljun. Svetlolasko, ki že nekaj let živi v Los Angelesu, smo ujeli med obiskom Slovenije.  V galeriji in videu poglejte, kako so nastajale Majine fotografije za naslovnico in intervju. 2. julija zjutraj pa poiščite svoj izvod Zame!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.