Magazin
20 ogledov

Majhne spremembe za veliko užitka

Ženska v novem spodnjem perilu je za moškega nova trofeja. Žurnal24 main
Za vsak presežek v življenju se je treba malce potruditi. Tako pač je. In ko gre za seks, ni nič drugače. Je s tem kaj narobe?

Pa menda ja nimate pomislekov ob tem, da bi za dober seks morali narediti kaj več kot le uleči se v belih spodnjicah na sredino postelje in nekoliko razmakniti noge? Potrebujete vsaj še nekaj domišljije. A tudi to ni vse.

Gladko je sladko ...
Tale točka je morda popolnoma brezvezna, saj se zdi samoumevna. Potem pa naletiš na zgodbo, ki te popolnoma osupne: v tej zgodbi moški pove, kako se je zadnjič popolnoma ogrel za zrelo temnolasko, ki mu je utesnjevala hlače z vsakim svojim premikom. Te so nenadoma postale pretesne, kar je opazila tudi ona, zato se je osvobodila oblek obeh hkrati. Potem pa ... Britvica? Depilacijska krema? Depilator? Laser? Kosilnica? Vse to je švigalo po njegovih mislih, ko je zagledal njeno golo telo.
Če in ko se torej pripravljate na vrhunsko seksualno potešitev, poskrbite, da bo telo negovano od glave do peta. To naredite zase in zanj.

Spodnje perilo
Običajne spodnje hlačke občasno zamenjajte za seksi kompletek spodnjega perila, v katerem vas po možnosti partner, s katerim se imate namen podati med rjuhe, še ni videl. Ženska v novem spodnjem perilu je za moškega kot nova trofeja, ki jo je treba osvojiti. V tem bo seveda neznansko užival.

Preizkusite druge položaje
Večina ljudi seksa v bolj ali manj znanih položajih. Ena, dve, morda tri različne poze … To je to. In verjetno ste med njimi tudi vi. Pa veste, da obstaja več kot 600 različnih seksualnih položajev? Če osvojite vsaj pet novih, boste svoje seksualno življenje popestrili bolj, kot ste si kdaj mislili, da ga lahko (nagrada za to je zagotovljena). Pri zamenjavi položajev naj vas v največji meri vodi domišljija. In jasno – ne pozabite, da so največji seksualni organ – možgani.

Zmanjšajte vnos alkohola
Toksini v alkoholnih pijačah zmanjšujejo delovanje telesnih funkcij. Po nekaj popitih kozarcih boste sicer res hitreje odvrgli svojo oblekico, orgazem, ki ga boste doživeli (če vam to sploh uspe), pa bo vsekakor manj intenziven in manj zadovoljiv.

Prisluhnite svojim hormonom
Delovanje hormonov v ženskem telesu se skozi mesec zelo spreminja. To ste verjetno opazili že sami: nekaj dni na mesec vam seks kar naprej roji po glavi, medtem ko v nekaterih drugih zanj nočete niti slišati. Gre za normalno stvar. Zato opravite mini domačo nalogo. Zapišite si, katere dneve v mesecu vas najbolj razmetava – to so dnevi, ko je vaš libido na vrhuncu. Te dni si zavestno privoščite seks na novih lokacijah in v novih položajih. Vrhunec bo vrhunski.

In še … vaje za ''njo''
Čim pogosteje izvajajte vaje za mišice vaginalnega dela. Jih ne čutite? Pri uriniranju najprej zadržite curek, potem ga spustite in pri tem ne zategujete trebuha, stegen in ritnic. Ko vam to uspe, boste ugotovili, o katerih mišicah je govora. To so iste mišice, ki se krčijo pri orgazmu. Z vajo postajajo bolj prekrvavljene in močnejše, zato njihovo krčenje med orgazmom proizvaja močnejši in dolgotrajnejši občutek (z okrepljenimi mišicami pa boste tudi njemu omogočili večje zadovoljstvo).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.