Magazin
84 ogledov

Manekenka me je pošteno vzburila

Vroča manekenka me je pošteno razkurila. Žurnal24 main
Ker me je nekdanja žena vrgla iz stanovanja, sem pristal pri eni svojih varovank. Manekenka Kristina pa je bila tako vroča, da sem si jo hitro vzel.

Njena koža je tako omamno dišala po vrtnicah, da sem takoj vedel, kdaj je vstopila v stanovanje. To je bilo sicer njeno, a sem živel pri njej, odkar me je žena vrgla na cesto. Pa ne zaradi nje, pač pa je imela vrh glave mojo službo, v kateri mrgoli prelepih deklet. Sem namreč menedžer za top modele, ki se pojavljajo na naslovnicah in moškim burijo domišljijo. Usoda pa je hotela, da sem po novem stanoval pri eni od teh deklet. Pa ne pri katerikoli. Kristina je v špici tega posla in dela izključno le še za tujino. Med nama ni bilo ničesar, no ja, vsaj ne do tistega večera, ko me je zalotila ovitega v brisačo drkati po njeni dnevni sobi, kamor sem skočil po copate naravnost iz kopalnice.

Posmehljivo mi je zažugala in me hitela miriti, naj mi ne bo nerodno, saj je golote že tako vajena iz službe. Ja, golote že, vendar ne moške, sem pomislil. Vseeno sem želel čim prej izginiti izpred njenih oči, a me je njena roka ustavila med vrati. Zgrabila je za brisačo, jo potegnila dol z mene in me vprašala, kam grem. Bilo me je tako sram, ko sem popolnoma gol stal tam pred njo in si z dlanema zakrival tiča, ki je že tako zlezel sam vase od strahu. Pomislil sem, da tega ne sme videti, saj bo še umrla od smeha. Stopila je povsem ob mene in z roko segla navzdol za moje tresoče dlani. Še bolj se ji je smejalo, ko je otipala ubogega tička v svojem gnezdu in se spraševala, le koliko ga lahko zraste iz tako majcene zadevice.

S svojo lepoto je bila prav mamljiva. © iStockphoto

 
Takrat pa me je pošteno razkurila. Odmaknil sem roke in ji svetoval, naj preizkusi in odkrije, kaj se skriva za plahim ubožcem med mojimi nogami. Njena topla dlan mi je še kako prijala na njem, zato je začel takoj pridobivati svojo naravno velikost. Kazalo je, da je vsaj malce potešila svojo radovednost, a je bila iz sekunde v sekundo bolj presenečena, saj mali korenjak ni prenehal rasti, vse dokler ni imela zasedeni obe roki. Vedel sem, da je to njegov maksimum, zato sem ji dejal, da žal ne gre več. Odvrnila mi je, da je več kot dovolj, in šele tedaj sem se toliko predramil, da sem se zavedel, da ima v rokah mojega tiča in da mi seks s prvovrstno lepotičko ne uide. Medtem ko sva se poljubljala in sem skušal tudi jaz priti do njenih intimnih delov telesa, mi je vzdihovala okoli ušes, da se verjetno čudim in si mislim, da je cipa. Vendar naj mi ne bi bilo jasno, da ona zelo težko pride do kakšnega fanta, saj se bojda vsi prestrašijo njene lepote in se ne čutijo dovolj dobri zanjo.

Eh, jaz sem se že zelo trdno čutil za pravega.
Malce sem se že prestrašil, ko me je nežno potisnila od sebe, a se je izkazalo, da se je želela samo sleči. In to na kakšen način. Stala je pred menoj, samozavestna, saj je vedela, da ima popolno telo in počasi vlekla cunjice s sebe. No ja, jaz bi ji dodal še kakšen kilogramček in malce večje prsi, toda zares je bila prava lepotica. Na sebi je pustila spodnje perilo in si zaželela, da ji tega slečem jaz. Z veseljem sem krenil proti njej in ji, kako predvidljivo, najprej potegnil dol hlačke. Celo češpljo je imela urejeno natančno kot svoje tanke obrvi in ostalo.

Njen rožnati in vlažen cvetek me je tako močno vabil k sebi, da se nisem mogel več upirati silni želji in ji prislonil jeziček pod dehtečo lepotičko. Potegnil sem z njim popolnoma do vrha, se ustavil pri mali nabreklinici in jo sklenil spraviti ob pamet. Padla je v posteljo, nogi sta se dobesedno razcepili in češpljica je bila kot položena predme. Tako strastno nisem polizal še nobene in tudi nobeni ob tem še ni prišlo čisto do konca. Kristina pa je vreščala, kako močno ji prihaja in da si želi pocuzati mojega tiča. Najraje bi naredil vse naenkrat, lizal pa še usta bi ji zaprl, a sem si zares želel videti mačko na delu. Končno sem prišel na vrsto, se na kolenih razkoračil nad njenimi joškicami, ki sem jih vmes enostavno moral otipavati, ter ji naslonil svoj komad na brado. Ni potrebovala dosti časa, da bi ga vzela v usta in začela izvajati pravo čarovnijo, kar se oralnega seksa tiče. Bilo je tako hudičevo dobro videti takšno bejbo, ki ga vleče na vse pretege, da bi zlahka končal še tisti moment, toda kdo mi bi garantiral, da bom imel še kakšno priložnost za kaj drugega?

Zato sem se raje premagal v glavi, ji na njeno presenečenje izpraznil usta in ji napolnil mokro muco, ki je cmokala ravno tako glasno kot njena usta. Grabil sem jo za njeno suho rit in si predstavljal, kaj v tistem hipu počne moja bivša žena. Nasmehnil sem se, kajti prepričan sem, da se ne daje dol s kakšnim manekenom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.