Magazin
19 ogledov

Matematika pred in med seksom

kalorije_main Žurnal24 main
Skorajda vsaka izmed vas se je tu in tam že srečala s seštevanjem kalorij pri hrani. Zakaj? Verjetno ste si zaželele, da bi vaše telo dobilo vitkejšo podobo. Zdaj jo lahko. Že kar v postelji.

Neprijeten je občutek, ko lačne gledate poln hladilnik in izbirate med najlažjimi dobrotami. Za vas imamo nekaj zanimivega. To je recept, kako lahko prijetno, brez odpovedovanja pokurite kar nekaj kalorij.

Že pri pripravi terena za vroče dogajanje se vam bo udejstvovanje poznalo, saj boste s pripravo postelje, svečk in drugih pripomočkov porabile okrog 75 kalorij.

Začetki akcije vam tudi nekaj obetajo, saj vam bo dolg poljub vzel 8 kalorij, slačenje sebe in njega 30 kalorij, vzburjanje partnerja na različne načine pa kar 150 kalorij.

Če bo vajina strastna igra trajala pol ure, bosta porabila okrog 300 kalorij. Odvisno je seveda tudi od položaja, ki ga zavzameta. Naj vam namignemo, da je stoječi položaj obeh "najdonosnejši", saj se boste znebile dobrih 350 kalorij. Še boljše je večkratno menjavanje položajev, saj se boste poslovile od 500 svojih kalorij.

Na naših straneh veliko pišemo tudi o kamasutri. Postrezite si vendar z njo, saj vam bo odvzela tudi do 1000 kalorij. In po tem, ko je na vrsti vrhunec sladkosti ... orgazem, kjer boste porabile 130 kalorij.

Poznate še kakšno drugo pot, ki vam omogoča tako razkošno poslavljanje od kalorij? Verjetno ne. Torej, drage dame, mirno se greste lahko razvajat v hladilnik, saj boste imele kmalu možnost kompenzacije svojih kalorij. Uživajte življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.