Magazin
40 ogledov

Med piknikom planila name

Roka hlače seks iStockphoto Žurnal24 main
S punco sva bila povabljena k bratu na piknik, kjer se je na veliko pilo in jedlo. Najbolj so mi v spominu ostala nabodala, saj sem se v enega prelevil kar sam.

Dobra volja je botrovala temu, da je bila Tjaša popolnoma sproščena in mi prvič sedla v naročje. Skupaj sva bila šele nekaj dni, a sem tisti trenutek začutil, da je bila pri volji še za kaj drugega kot le nedolžne poljube. Začelo je zmanjkovati hrane in ker so bili vsi nekako v elementu, sva se s Tjašo ponudila, da poskrbiva za nabodala. Odšla sva v hišo, tam pa nisva nabadala mesa na paličice, pač pa sem jaz nabodel njo. Popolnoma sproščeno sva si sprva padla v objem, saj sva vedela, da nikomur iz družbe niti na konec pameti ne bo padlo, da bi šel v hišo in v prvo nadstropje, kjer je bila kuhinja. Takoj sem jo začel otipavati po riti, ki me je tako močno fascinirala že prvi dan, ko sem jo spoznal. Nor sem na napete seksi rite in priznati moram, da vedno najprej pogledam tja in šele nato v obraz. Kljub temu pa je Tjaša zelo privlačna tudi v obraz in nima napete samo ritke, pač pa tudi joškice, ki niso prevelike, kar mi je prav tako zelo všeč.


© iStockphoto

 
Čudil sem se, da ni imela nič proti, saj je vedno delovala precej sramežljivo, tokrat pa se je prelevila v pravo potrebnico, ki je odkrito hrepenela po vsebini mojih hlač. Te so se že pošteno napele, saj je ubožec za njimi od navdušenja že dosegel svojo pravo velikost. Videti je bila zadovoljna z njim, ko ga je zgrabila s svojo desnico in mi pritisnila vroč poljub na usta. Bilo mi je tako lepo, da bi ji lahko prišel naproti kar v roko, a samo pri tem prav gotovo nisem želel ostati. Imel sem občutek, da bova počela še marsikaj in bil sem zelo vesel, ker še pred eno uro nisem vedel, kako bova v najinem razmerju prišla do teh stvari, kajti nimam navade siliti v dekleta.

Rad vidim, da dekle prevzame pobudo in pokaže, česa si najbolj želi. Teh želja mi potem nikakor ni težko izpolnjevati, saj uživam prav v vsem, kar je povezano z golimi dekleti. Lovila sva se po kuhinji, stopila na hodnik in končala v bratovi sobi. Niti za hip nisem pomislil, da bi naju lahko kdo presenetil, kajti bil sem prepoln adrenalina, Tjaša pa tako pohotna, da bi jo nabrisal tudi sredi vrta pred vsemi, če bi bilo treba. Hja, sedaj povsem drugače gledam na to, toda tisti hip ...

Obvladala je posel z jezikom in le želel sem si, da bi ga uporabila še kje drugje razen v mojih ustih. Želja se mi je prav kmalu uresničila, saj sem sedel na postelji in se ubadal s svojimi hlačami, ko mi je ona vsa potrebna že lezla med noge po vseh štirih. Bal sem se, da mi bo v treh sekundah prišlo, saj me je že sam pogled na strastno pohotnico spravljal ob pamet. Ko je svoje ustnice naslonila na otrdelega korenjaka, sem začel loviti sapo, popolnoma pa mi je te zmanjkalo, ko je prav počasi odprla usta, me gledala v oči in kot v počasnem posnetku objemala mojega srečneža. Pred očmi se mi je kar iskrilo in prav zares nisem vedel, koliko časa bom še lahko zdržal. Kot bi slutila moje misli, je glavo potegnila navzgor in zapeljivo cmoknila, ko ji je zadeva zdrknila iz ust. Za trenutek sem se pomiril, se naslonil na steno postelje, nato pa sem doživel silovit napad. Najprej je stana nad menoj, se razkoračila in se slekla do gole. Nato se je nepričakovano obrnila naokoli, se z rokama sklonila vse do postelje, noge pa pri tem obdržala popolnoma iztegnjene. Pred očmi sem imel tako njeno fantastično napeto zadnjico, polni ritnici, ki sta pri dnu kazali prekrasno rožnato češpljico, vlažno in pripravljeno na vse, kar sem premogel.


© iStockphoto

 
"Saj ti je všeč, ne?" me je naivno vprašala in se zasmejala.

Meni pa se je mešalo in sem z rokama planil po ritnicah, se potegnil k njej in jo polizal kot še nobene pred tem. Pri tem se je spustila na kolena, ritko pa obdržala visoko pred mojimi očmi. Takoj sem z jezikom zabredel v sladko češpljico, ki se je voljna predajala mojim perverznim vragolijam. Slišati je bilo, kot bi mijavkala od vsega lepega, in tudi meni je vse cvililo po možganih, ko sem razmišljal, kako naj se spravim nanjo. Nato pa je prišel trenutek, ko enostavno nisem več zdržal tistega pogleda, saj mi je med nogami želelo dobesedno eksplodirati.

Prestavil sem se na kolena in preden sem uspel priti povsem k njej, je že segla nazaj z desnico, prijela za korenjaka in si ga nastavila pred vročo muco. Samo še naslonil sem se nanjo in že sva tvorila prvovrstno nabodalo. Lagal bi, če bi rekel, koliko minut, ali bolje sekund sem še zdržal, toda, ko mi je prišlo je čas postal popolnoma nepomemben. Seveda sva imela potem precej dela s pospravljanjem, zvečer pa sem se ji z veseljem oddolžil za prerani zaključek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.