Magazin
5 ogledov

Med prazniki sami, a srečni

Sama in ne osamljena. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Prekinitev razmerja je lahko najboljše novoletno darilo za vas in vašega partnerja.

Ameriška raziskava je pokazala, da imajo odvetniki največ dela z ločitvami 5. in 12. januarja. Med prazničnim in veselim decembrom se prav tako razide veliko parov, saj smo v tem času bolj čustveno vznemirjeni. Mnogi med prazniki ne zberejo dovolj poguma za odhod, ker se bojijo osamljenosti. Vendar to ni dober razlog za vztrajanje v razmerju, ki ne osrečuje. Novemu letu sledi Valentinovo, ki je spet lahko razlog za preložitev konca, nato lahko zavede obletnica ali pa kateri izmed rojstnih dni.

Sveže samski se morajo med praznovanjem iztekajočega leta čim bolj posvetiti prijateljem in družini, si zapolniti prosti čas ter čim manj razmišljati o bivšem partnerju. Branje starih sms-ov, pregledovanje albuma skupnih fotografij in preverjanje njegovega oziroma njenega Facebook profila je v teh dneh prepovedano. Vse skupaj lahko namreč hitro obudi slabo voljo in žalost ali celo željo po obnovitvi razmerja, ki pa očitno ni bilo najlepše. Ranjenemu srcu bo dobro delo tudi potovanje ali le krajši izlet s prijatelji.

Po praznikih boste slabo voljo najlažje odgnali s telovadbo, najljubšimi hobiji ali kakšnim novim izzivom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.