Magazin
57 ogledov

Mirela Marka javno dala na čevelj?

Big Brother Saša Despot
Najbolj slavna ljubimca te pomladi očitno (še) nista našla skupnega jezika.

Zmagovalka šova Big Brother nam je še včeraj povedala, da se bosta z Markom, 21-letnim Primorcem, s katerim sta se romantično zapletla v šovu, pogovorila in odločila, ali bosta nadaljevala skupno pot. Očitno pa kraljica ni preveč premišljevala in se je že odločila.

Včeraj zvečer je na Facebooku objavila presekan skupno fotografijo in v angleščini pripisala citat Johnnyja Deppa: "Nekega dne bodo ljudje, ki niso verjeli vate, vsem razlagali, kako so te spoznali."

Oboževalci so Mirelo množično podprli, ona pa je svojo odločitev podprla še z nekaj zgovornimi komentarji.

"Ljubezen nas nikoli ne razočara … Ljudje pa."

"Moja otroka sta vedno na 1. Mestu! Moj ponos, sreča, vse!!"

"Važna je samo Mirela, njeno življenje, njena družina in to, da je velika zmagovalka. Vsi ostali so Nepomembni in niso vredni njene pozornosti."

Mirela pa nam je že pojasnila, kaj stoji za njeno odločitvijo?

"Nisem ga dala na čevelj. Enostavno je trenutno preveč vsega. Preveč nekih stvari sem slišala in prebrala, pa tudi mislim, da se je premalo potrudil. Če so vsi stopili v stik z menoj, bi lahko tudi on. Ko sem se po finalu želela z njim pogovoriti, mi je rekel, da se mu mudi na Primorsko, nato pa sem videla, da je šel žurat z ostalimi tekmovalci. Poleg tega se v hišo ni hotel oglasiti, ko sem ga najbolj potrebovala. On pravi, da ni vedel, da sem v šov vstopila zasedena, a mislim, da je to skoraj mogel slišati. Vendar pa moj zapis na Facebooku ne pomeni, da sem ga dala na čevelj, mislim, da se bova usedla in pogovorila, ko bo prišel čas za to, trenutno pa imam dovolj svojih skrbi in obveznosti in ne želim, da mi to kvari razpoloženje,  saj želim uživati v zmagi.  Pa tudi na zvezo na daljavo ne bi pristala. Sicer pa o Maretu nimam nobene grde besede, do mene je bil vedno vljuden."

Glede Mirelinega odziva pa ni prav nič jezen Marko, ki še vedno vstraja pri tem, da se bosta pogovorila v živo. "Razumem, zakaj je tako odreagirala in da sedaj na njo pritiskajo z vseh strani. Tudi na mene so, ko sem zapustil hišo BB. Zbrati sem se uspel šele po 14 dneh in se držal za glavo, kaj vse sem takrat izjavil. Še vedno vztrajam pri tem, da se bova dobila in pogovorila v živo, saj je Mirela ena najbolj dobrosrčnih ljudi kar jih poznam in sploh ne vem, kako se je znašla v takem šovu," pravi in dodaja, da bo Mirelo poklical še danes.

Komentarjev 7
  • dragec 01:37 13.junij 2016.

    Če pa je tupasti Slovenac

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:28 12.junij 2016.

    Mirela bod v odprtem razmerju pa boš najbolj srečna. Pa noben te ne bo mogu kej dost obsojat za odkritost. Če boš pa letala iz cvet na cvet pa veš da ne morš pričakovat toliko spoštovanja.

  • KOJAK 14:06 12.junij 2016.

    Kje piše da mora lokal kupit. Vzameš v najem, če maš srečo že delno opremljenega in začneš delat....