Magazin
28 ogledov

Mladi, lepi in spletkarski

Ed Westwick, Chace Crawford in Penn Badgley
1/26
Žurnal24 main
Mladi igralci iz serije Opravljivka, ki navdušuje gledalce po vsem svetu, so za mnoga dekleta resnični razlog za spremljanje življenja na Manhattnu.

Ed Westwick, Penn Badgley in Chace Crawford so širši javnosti postali prepoznavni s svojimi vlogami v seriji Opravljivka, kjer igrajo vloge Chucka Bassa, Dana Humphreyja in Nata Archibalda. Poleg serije in dogajanja v zakulisju, kjer so se med igralci spletle globlje vezi, pa o fantih ne vemo prav veliko.

Ed
Tako je manj znano, da je Ed član indie rock skupine The Filthy Youth. Rojen je v Angliji in velik navijač kluba Chelsea. Star je 22 let, kariero pa je začel graditi leta 2006 z vlogama v filmih Otroci človeštva s Clivom Ownom in Nepovabljen z Judom Lawom. Pojavil se je tudi v eni izmed epizod serije Kaliforniciranje. Med snemanjem Opravljivke se je zaljubil v soigralko Jessico Szohr, ki v seriji igra Vanesso Abrams.

Penn
Penn Badgley bo 1. novembra dopolnil 23 let. Za njim je že dolgoletna kariera, ki jo je začel na otroški radijski postaji. Pri njegovih 11 letih sta se z mamo iz Washingtona preselila v Hollywood, kjer je začel z igranjem. Preizkusil se je tudi v petju in leta 1998 posnel prvi in tudi zadnji singel. Igral je v mnogih serijah, med drugim se je pojavil tudi v humoristični nanizanki Will & Grace, za vlogo v nadaljevanki Mladi in nemirni pa je prejel ogromno pozitivnih kritik in nominacijo za nagrado za mladega igralca. Prav tako kot Ed je tudi Penn na snemanju Opravljivke spoznal svojo ljubezen, in sicer atraktivno Blake Lively, ki v seriji igra Sereno van der Woodsen.

Chace
Štiriindvajsetletni Chace Crawford se je rodil v Lubbocku v Teksasu in se po srednji šoli preselil na Malibu, kjer je študiral novinarstvo. Boril se je z načrti za prihodnost, omahoval med različnimi željami, zanimali so ga oglaševanje, podjetništvo in stiki z javnostmi. V drugem letniku študija ga je mama spodbudila k igri in Chace je že po prvem intervjuju z agentom podpisal pogodbo. Trenutno poleg Opravljivke snema še filma Twelve in Footloose, glas posoja za serijo Family Guy, letos pa je nastopil tudi v videospotu za pesem I Will Be britanske pevke Leone Lewis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.