Magazin
24 ogledov

Moški ne znajo kupovati spodnjih hlačk

Victoria's Secret Victoria's Secret
Pod božičnim drevescem naj bi zapeljive spodnje hlačke čakale kar 24 milijonov žensk, a žal jih je le polovica takšnih, ki hlačke sploh kdaj oblečejo.

Kar je zapeljivo moškim, ni nujno všeč tudi njihovim izbrankam. Kar 48 odstotkov žensk je priznalo, da spodnjega perila, ki jim ga med prazniki poklonijo izbranci, nikoli ne oblečejo. In kaj ženske tako moti? Rezultati raziskave, ki jo je naredila angleška tovarna spodnjega perila, pravijo, da okoli 31 odstotkov kupljenega perila ni prave velikosti, skoraj 12 odstotkov žensk je priznalo, da jim perilo ni všeč, saj naj bi bilo preveč izzivalno, 10 odstotkov podarjenega perila pa naj bi bilo v barvah, ki jih ženske ne marajo.

Namig za nakup

Če ste svoji izbranki želeli spodnje perilo podariti tudi vi, se ne ustrašite, ampak pred nakupom raje dobro premislite. Za pravo velikost hlačk ali modrčka pokukajte v njeno omaro, pri izbiri modelov pa ne odstopajte od njenega stila. Če prisega na bombaž, ji nikar ne podarite čipkastih in prosojnih hlačk. Držite se pravila manj je več in jo presenetite z izbranim okusom in kakovostnimi  materiali, za pomoč pri nakupu pa brez sramu prosite prodajalko.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.