Magazin
7 ogledov

Na Facebooku "visijo" samski

Čas je za novo fotografijo. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ste opazili, da na Facebooku fotografije in statuse menjate le, ko si zaželite pozornosti? Mogoče to ne velja za vse, a za večino je žal tako.

Tisti ostali pa so s Facebookom že zasvojeni in statuse menjajo kot sveže spodnjice. Zanimivo je opazovati svojo steno in na njej vsakič videti ista imena, ki svoje virtualno življenje stalno osvežujejo, in zanimivo je potem opaziti, da nenadoma postane izjemno dejavna prijateljica, od katere prej ni bilo glasu oziroma besede. Potem jo srečaš na mestnih ulicah in izveš, da je že nekaj mesecev samska, in ti takoj postane vse jasno. Vsi zamenjani statusi, vse nove profilne slike in vsi prilepljeni videi končno dobijo jasno sliko. Dekle je znova na lovu.

 

Samski si z dejavnostmi na strani želijo pozornosti drugih ter bivšemu ali bivši dokazati, da je njihovo življenje zabavno tudi brez njih. Pa je res? Zakaj bi moral nekdo, ki ima vse svoje prijatelje ob sebi in uživa življenje zaradi sebe, ne drugih, doživetja deliti še z vsemi dvestodvajsetimi prijatelji, za katere niti ne ve, zakaj točno jih ima na svojem seznamu.

 

Torej, če vaš bivši, če ga sploh še imate med prijatelji in niste izbrisale iz svojega virtualnega življenja nekoga, s katerim ste si delile najlepše trenutke ter mu dale del srca, vanj pa spustile prijatelja iz vrtca, ki se ga komaj spomnite, na Facebooku ne počne skoraj nič, je verjetno zaživel življenje. V nasprotnem primeru pa se lahko potolažite, da mu je brez vas izredno dolgčas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.