Magazin
27007 ogledov

"Na teden mi daje 860 evrov, v zameno zahteva le eno"

ženska, urejanje, priprave, ličila Profimedias
Študentka naravnost povedala, kako si financira študij.

Stroški življenja rastejo, študentje si morajo pogosto poleg študijskih obveznosti omisliti vsaj priložnostno delo, da bi lahko sestavili konec s koncem, piše Daily Mail in pri tem objavlja zgodbo 19-letne študentke, ki se je znašla po svoje.

Gemma si je samoiniciativno našla tako imenovanega sponzorja svojega študija. Za Daily Mail je povedala, da jo zasipava z darili in tedensko nakazuje kar 860 evrov. Kaj terja v zameno?

Kot trdi omenjena 19-letnica, se s svojim sponzorjem enkrat mesečno dobi v živo, večkrat pa se pogovarjata po telefonu. "Živi precej daleč, tako da najin odnos temelji na telefonskih pogovorih. Nikoli nisem z njim spala," trdi študentka arhitekture. Ko jo moški obišče, gresta na kosilo, na kavo ali po nakupih.

"Na začetku mi je bilo nerodno sprejeti takšna darila. Med drugim me je prosil, da sem sestavila spisek svojih želja, da me je lahko presenetil. Res se dobro razumeva. Po najinem prvem zmenku mi je tedensko začel pošiljati 860 evrov, da si lahko privoščim življenje, na kakršnega sem se navadila," je povedala in dodala, da nikoli ni pričakovala, da ji bo moški finančno pomagal, a da je sam pri tem vztrajal.

"Z denarjem, ki mi ga pošilja, si kupujem lepe stvari, pogosto kaj poklonim tudi prijateljicam. Moj odnos s sponzorjem nima nikakršne veze s spolnostjo," je za Daily Mail še poudarila 19-letnica, ki se je sicer leta 2017 registrirala na spletni strani, na kateri ženske iščejo svoje sponzorje.

Li Hao Svet V domači ječi imel šest spolnih suženj Slika je simbolična. (Foto: iStockPhoto) sisak Svet Prodajala sta hčer

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • matermila 16:28 14.september 2018.

    Če verješ,kera budala ti bo dal 3,5 jurje/mesec zato,da te bo enkrat na mesec pelal v šoping.

  • kapibara1 16:04 14.september 2018.

    Čak mal_ - na teden.. kjako lahko to bilo komu prikrije..??

  • Tadej 15:47 14.september 2018.

    Se vedno je sponzorusa.