Magazin
124862 ogledov

To so bile zadnje besede Akija svojemu sinu

Parni valjak Filip Brala/PIXSELL
Legendarni pevec in vokal skupine Parni Valjak Aki Rahimovski je svojemu sinu Kristianu v zadnjemu pogovoru dejal, naj bo pazljiv.

Kot poroča hrvaški Večernji list, ki se sklicuje na zanesljive vire, naj bi v svojem zadnjem pogovoru s sinom Aki Rahimovski Christianu dejal: "Pazi nase in na svojo družino, glej, kako korona obnori, pazi na svoje zdravje!"

Večernji list piše, da se je Aki v soboto s partnerko Barbaro in hčerko odpravil na izlet, na katerem ga je obšla slabost, partnerka pa je nemudoma poklicala reševalce. Žal mu zdravniki niso mogli rešiti življenja.

Glasbenik Kristijan Rahimovski, sin prezgodaj preminulega pevca Akija, je bil popolnoma skrušen ob novici, da je za večno odšel človek, ki je bil številnim glasbeni vzornik, njemu pa v prvi vrsti oče. Oče, ki ga ne bo mogel nikoli več objeti, z njim spregovoriti ali deliti čudovitih novic. Novico o smrti očeta naj bi mu po pisanju hrvaškega spletnega portala javila Akijeva partnerka Barbara. Pri Večernjem listu, kjer se sklicujejo na zanesljive vire, so razkrili, da se je z očetom slišal večer, preden je umrl. Aki ga je posvaril, naj bo v času koronavirusa, ko veliko ljudi ne razmišlja razumsko, previden.
 

 
Komentarjev 5
 • Jako 11:12 23.januar 2022.

  Legenda, počivaj v miru.

 • Avatar Tamsmilena
  Tamsmilena 23:36 22.januar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Ender3 20:37 22.januar 2022.

  Veliki ljudje imajo tudi slutnje, imajo t.i prekognicijo. Legende živijo večno tudi tam, onkraj mavrice. On je bil, eden od njih.