Magazin
34 ogledov

Najbolj umazani hoteli v Evropi

hotel Shutterstock
Če se v kratkem odpravljate na potovanje po Evropi in še niste našli ustreznega hotela, vam priporočamo, da si najprej ogledate seznam najbolj umazanih.

Svetovni popotniki si vsako leto vzamejo čas in na spletni strani Tripadvisor.com oddajo svoje glasove, s pomočjo katerih se sestavi seznam najbolj umazanih hotelov. V Evropi se po njihovem mnenju največ takšnih hotelov najde v Veliki Britaniji, Turčiji in na Nizozemskem.

Gostje, ki so bivali v teh hotelih, pravijo, da v sobah živijo ščurki in miši, v posteljo kaplja voda iz klimatske naprave, skozi steno prodira vlaga, vzmetnice so umazane ... Potrebujete še dodaten razlog za neobisk hotela? Na omenjeni spletni strani imate še fotodokaz, če vas nismo prepričali mi.

Seznam najbolj umazanih hotelov v Evropi za leto 2011:

1. mesto: Club Aqua Gumbet, Gumbet, Turčija
"Grozno! Kako ogaben hotel. Dejansko smo plačali, da smo šli v pekel. Tega hotela ne bi privoščila niti najhujšemu sovražniku, kaj šele, da bi v njem spal moj pes," je hotel opisala zgrožena gostja iz Velike Britanije. Tega hotela ne priporoča 90 odstotkov ocenjevalcev.

2. mesto: Altin Orfe Hotel, Icmeler, Turčija
"Pred odhodom sem prebrala ocene hotela, a nisem verjela, da je lahko tako grozno. Verjemite, bilo je! Hrana je bila obupna, bazen je bil oduren in stranišča ob bazenu so bila videti, kot da še nikoli niso bila očiščena. Kraj je lep, a hotel je naravnost grozen," so bile besede neke gostje. Hotela ne priporoča kar 95 odstotkov ocenjevalcev.

3. mesto: Cromwell Crown Hotel, London, Velika Britanija
"Potujem že deset let in lahko trdim, da je ta hotel najslabši, v katerem sem bival. Spletna stran niti približno ne odraža hotela. Preproga v moji sobi je bila tako umazana, da nisem niti pomislil, da bi po njej hodil bos," je zapisal zgrožen gost. Tega hotela ne priporoča 85 odstotkov ocenjevalcev.

4. mesto: Corbigoe Hotel, London, Velika Britanija
"Želim si, da bi prebral ocene, preden sem rezerviral hotel. Soba je bila ogabna, posteljnina je bila umazana in videti je bilo, kot da je niso oprali že več mesecev. Stene so tako tanke, da dejansko slišiš cel pogovor iz sosednje sobe," je dejal gost iz Kalifornije. Hotela ne priporoča 86 odstotkov ocenjevalcev.

5. mesto: Park Hotel, London, Velika Britanija
"Izognite se ga, če le lahko. Grozni receptorji, grozne sobe," je dejal gost z Nove Zelanadije. Hotela ne priporoča 94 odstotkov ocenjevalcev.

6. mesto: Hotel de Lantaerne, Amsterdam, Nizozemska
"Na spletu je bil videti super, resničnost pa je bila povsem drugačna. Hotel je resnično umazan in ni primeren za ljudi. Morali bi ga zapreti!" je zapisala šokirana gostja iz Italije. Hotela ne priporoča 75 odstotkov ocenjevalcev.

7. mesto: Hotel Y Boulevard, Amsterdam, Nizozemska
"Prosim, prosim, preberite mojo oceno, preden se odločite za ta hotel in naredite enako napako kot jaz in moji prijatelji. Ta hotel je tako ogaben, da nimam besed. Ne znam opisati ... povem lahko le to: ščurki v postelji." Gost iz Velike Britanije. Hotela ne priporoča 86 odstotkov ocenjevalcev.

8. mesto: Blair Victoria & Tudor Inn Hotel, London, Velika Britanija
"Sobe so izredno majhne in staromodne. Smrdelo je pa tako, kot bi se nekaj plazilo po kopalnici in nato umrlo. Na letalu sem videla večjo kopalnico, v tej pa zjutraj sploh ni bilo vode. Osebje sem morala trikrat prositi za pomoč, šele nato so mi dali ključe sosedje sobe, kjer sva s partnerjem lahko uporabila kopalnico." Hotela ne priporoča 81 odstotkov ocenjevalcev.

9. mesto: Hotel Manofa, Amsterdam, Nizozemska
"To ni hotel, to je podganje gnezdo. Dobesedno. Ponoči sem lahko slišal, kako so se podgane sprehajale v stenah, in občutek je grozljiv." Hotela ne priporoča 74 odstotkov ocenjevalcev.

10. mesto: Hotel The Globe, Amsterdam, Nizozemska
"Grozno! Osebje je bilo prijazno, a to je vse, kar lahko pohvalim. Stranišča so bila skoraj v redu, a tuši niso bili. Zelo umazani, z luknjo v stropu. Najhuje pri vsem pa je, da so v postelji ščurki!" je povedal gost iz Švedske. Hotela ne priporoča 67 odstotkov ocenjevalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.