Magazin
5 ogledov

Napogostejše napake žensk v postelji

seks Shutterstock
Kljub številnim nasvetom o ohranjanju plamena v spalnici se ženske kar ne morejo otresti določenih razvad, ki prav gotovo ne pripomorejo k bolj strastnim nočem.

Strokovnjakinja za seks in družinska svetovalka Jane Greer je izpostavila predvsem tri napake, ki jih ženske kljub številnim predlogom in opozorilom, ki smo jim priča v medijih, še vedno najpogosteje ponavljajo v postelji.

Napaka številka 1: Udobna oblačila

Seveda se vsaka rada sprosti v (mogoče preveč?) udobnih oblačilih, ko se zvečer uleže v posteljo. A rešitev je preprosta. Če želite vnesti nekoliko strasti v vajino spalnico, si oblecite nekaj udobnega – in svilenega. Zaželeno je seksi kratko in z dekoltejem. Prav gotovo lahko računate, da boste svojemu moškemu pognali kri po žilah, vi pa se boste seveda počutili veliko bolj seksi.

Napaka številka 2: Ne prevzemate pobude

Žal veliko žensk čaka na partnerjevo pobudo za akcijo. No, ne bodite ena izmed teh in temu naredite konec. Vzemite si, kar vam pripada. Poleg tega je moškim všeč, če ženska pokaže željo po seksu in se vključi v igro.

Napaka številka 3: Kritiziranje

Kritiziranje v spalnici je vsekakor rdeča cona in bi se ga morali na vsak način izogibati. Zavedajte se, da vedno obstaja tudi drug način, kako mu pojasniti, kaj vam ni všeč pri seksu z njim – raje mu povejte oziroma kar pokažite, kaj vam je všeč in vas vznemirja.

Komentarjev 1
  • erikkk 18:58 04.maj 2012.

    To se mi zdi brezvezno nakladanje ... kaj je prav v postelji in kaj ne...Zakaj pa bi moral kdorkoli pazit na napake ... če te partner ima rad, te običajno sprejme takega/ko kot si... tud seksualno ...Nič bat ...prikaži več ... naravno vedenje v postelji se bolj torelira kot neko pretvarjanje ..Če pa ni ujemanja pa se ve ... svet je velik in se najde ...