Magazin
20 ogledov

Nasveti za ovne, bike in dvojčke

Kaj kažejo zvezde kozorogom, vodnarjem in ribam? Žurnal24 main
Izberite delo na osnovi vašega astrološkega znamenja. Začenjamo z osebnimi lastnostmi in možnostmi za izbiro prave kariere za ovna, bika in dvojčka.
OVEN
Ste polni entuziazma, vedno na preži, ambiciozni, izrazito odprti in kreativni. Odlikujeta vas še močna volja in neskončna vztrajnost.

Karierni nasvet
Vaši ambiciozni in kreativni naravi bi ustrezala televizijska ali radijska kariera, odlično pa bi se znašli tudi v oglaševanju in arhitekturi. Ker ste močan karakter in rojeni voditelj, pa vam je na kožo pisana kariera v politiki, vojski, policiji ali v pravosodju.

Napotek delodajalcu

Če si želite obdržati vašega podrejenega ovna produktivnega in zadovoljnega, ga ne omejujte – pustite mu svobodo in dajte mu izziv ter nekaj odgovornosti. Ni ga namreč denarja, za katerega bi oven na dolgi rok opravljal dolgočasno in monotono delo.

BIK
Ste zelo praktični in organizirani, pri vseh stvareh odločni in precej potrpežljivi. Iskrenost in zanesljivost sta lastnosti zaradi katerih vas imajo ljudje radi. Ste odlični timski igralec.

Karierni nasvet
Usmerite se v bančništvo, računovodstvo ali davčno svetovanje. Glede na vaše karakteristike bi vam ustrezalo tudi znanstveno raziskovanje.

Napotek delodajalcu

Biki so dobri delavci – lojalni in delavni, a v zameno za to pričakujejo priznanje njihovega truda, ki naj bo vidno v denarni stimulaciji, plačni povišici ali napredovanju. Če boste biku izkazali tovrstno spoštovanje, bo vam in podjetju zvest popolnoma in do konca.

DVOJČKA

Optimizem, vedoželjnost, inteligenca in obilica življenjske energije so lastnosti, ki vas najboljše opišejo.

Karierni nasvet

Zaposlitev iščite v turizmu, odnosih z javnostmi, prodaji, na borzi ali pa v raziskovalni dejavnosti (predvsem v povezavi z naravo). Zaradi vaših lastnosti potrebujete službo, ki vas bo vseskozi zanimala in vas poganjala naprej. Najbolj nezadovoljni boste namreč pri nekreativnem, duhomornem in monotonem delu.

Napotek delodajalcu
Osebe v znamenju dvojčka se težko koncentrirajo zgolj na eno stvar zelo dolgo časa. So multi-funkcionalni z ogromno idejami, katere običajno radi predstavijo drugim. Če jim je dolgčas ali so nezadovoljni pri delu, ki ga opravljajo, lahko postanejo opravljivi in nergavi, v vsakem primeru pa povsem pobiti in brez kančka delovnega elana. Delodajalci poskrbite torej, da bodo dvojčki venomer zaposleni - z delom, ki jih bo pritegnilo in stimuliralo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.