Magazin
32 ogledov

Ne pozabite na njihov rojstni dan!

Presenetite slavljenca in pokažite, da vam ni mar. Žurnal24 main
Se spomnete na rojstne dneve svojih zaposlenih? Le z drobno pozornostjo boste dosegli večjo pripadnost do podjetja in boljšo delovno moralo.

Zaposleni ne živijo za podjetje, temveč zase in predvsem za svojo kariero. Menjave zaposlenih so danes zelo pogoste, kar pa je povezano tudi z določenimi stroški uvajanja. Raziskave kažejo, da zaposleni, ki ostanejo v podjetju dlje časa, delajo bolje, ustvarjajo boljše rezultate in so redko odsotni. Kako zadržati zaposlene v svojem podjetju?

Pokažite jim, da vam je mar. Ne pozabite njihovega imena, povprašajte jih po počutju in ne pozabite na njihov rojstni dan! Morda se sliši pretirano, vendar v resnici večina ljudi zelo ceni, če se ljudje spomnijo na njihov rojstni dan. Ni vam treba kupovati dragih daril, pomembna je pozornost.

Rojstnodnevna kartica ne stane veliko, lahko pa ima velik vpliv, saj pokaže, da vam ni vseeno. Rojstni dan pa je tudi odlična priložnost za manjše praznovanje na delu, ki združi sodelavce tudi zunaj delovnih nalog.

 

Preberite še:

Praznovanje naj se pripravi za vsakega zaposlenega. Zadolžite enega ali dva človeka, ki bosta odgovorna na opozarjanje na prihajajoče rojstne dneve in priprave mini zabav. Če vam finančno stanje omogoča, naročite hrano in pijačo za vse zaposlene v imenu slavljenca. Okrasite jedilnico oziroma sobo, kjer boste praznovali in dodajte glasbo.
Vsak se želi počutiti pomembnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.