Magazin
118 ogledov

Nekateri so tudi za 38-centimetrske

vibrator Shutterstock
Kakšne velikosti vibratorjev in dildov se najbolje prodajajo v Sloveniji?

V Red Shopu so nam povedali, da gredo najbolj v promet 20-centimetrski vibratorji in vibratorji, ki razvajajo moško prostato. Teh na mesec prodajo približno deset. "Prodaja klasičnih vibratorjev upada. Na trgu so namreč novi izdelki iz boljših materialov in oblik, ki kar kličejo po uporabi. Priporočamo predvsem tiste, ki stimulirajo točko G tako pri damah kot pri gospodih," pravijo in dodajajo, da si dame ponavadi želijo dolžine in obsega, ki ju ima partnerjev najboljši prijateljček. "Včasih pa nas presenetijo stranke, ki si zaželijo nadstandardne dolžine. Te igračke so dolge približno 38 centimetrov, njihov obseg pa je okoli sedem centimetrov." Na mesec prodajo od tri do štiri vibratorje takšne velikosti.

V Venera Shopu pa se najbolje prodajajo vibratorji velikosti med 19 in 22 centimetrov. Pomembna je tudi širina, najpopularnejša je tri centimetre. "Večjih odstopanj ni, zelo malo strank povprašuje po ekstremnih velikostih."

"Najbolj priljubljena velikost vibratorjev je okoli 16, 17 centimetrov. Največji vibrator, ki ga imamo, meri 38 centimetrov, vendar teh prodamo največ pet na leto. Na splošno se bolje prodajajo manjši kot večji vibratorji," pa so nam zaupali v Private Affairs.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.