Magazin
22 ogledov

Neklasični zapeljivec

(Foto: null)
1/12
Žurnal24 main
Johnny Depp ni le nesramno lep, temveč tudi človek mnogih talentov. Njegova igra navdušuje prav vse, ženske pa se poleg igre osredotočamo še na njegov izgled.

Johnny Depp ni klasičen lepotec, marsikatera se verjetno sprašuje, kaj je sploh tisto, kar igralca naredi tako zapeljivega. Verjetno prav to. Da ni tipičen, vsakdanji in ne spada v okvirje klasičnih osvajalcev. Johnny je znan po svojih nenavadnih vlogah, v katerih bi si verjetno težko predstavljali kakšnega drugega hollywoodskega igralca.

 

Poleg igre se Depp ukvarja tudi z glasbo. To mu je približala mama, ko mu je pri njegovih 12 letih poklonila kitaro, s čimer se je začela njegova kariera v garažnih bandih. Njegova prva skupina je bila posvečena njegovemu takratnemu dekletu Meredith. Kasneje je imel Johnny več bolj ali manj burnih razmerij, med njegovimi bivšimi so tudi Winona Ryder, Sherilyn Fenn in Kate Moss. Sedaj pa je že več kot deset let v razmerju s francosko igralko in pevko Vanesso Paradis.

 

Johnny je tudi navdušen gurman in ljubitelj vin. Z Vanesso imata v lasti vinograd, s Seanom Pennom, Johnom Malkovichem in Mickom Hucknallom pa imajo v lasti restavracijo Man Ray na Elizejskih poljanah. Če oziroma kaj vam je na Johnnyju všeč, preverite v galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.