Magazin
8037 ogledov

Njene močno vlažne spodnjice

lepotica_spodnjice Shutterstock
Viktorijin mož je bil tisti mesec že četrtič poslovno v tujini. To je pomenilo še četrto onegavljenje zame in četrto neprespano noč, polno novih izkušenj.

Viktorija ni bila zaposlena. Živela je na račun bogatega moža in to zelo dobro. Enkrat na dan so veliko hišo obletele tri pomočnice in jo spravile v stanje visokega sijaja, medtem, ko se je Viki namakala v jacuzziju ali uživala v savni.  Popoldne je morala nujno v šoping sicer bi bila na večer preveč depresivna. Kljub vsem tem muham in življenju na veliki nogi, pa je bila v postelji zelo prostaška in je storila vse, da bi prišla do svojega zadovoljstva. Rada je imela igranje z raznimi pripomočki, za katere sem ji verjel, da jih uporablja tudi kadar je sama. V njeni zbirki se je znašlo vse od klasičnih vibratorjev različnih oblik in dimenzij, do vaginalnih kroglic in analnih čepov. Mož je seveda vedel za njeno obsesijo in ji je iz tujine vedno prinesel kaj novega. Ni pa vedel, da tiste reči potem ponavadi preizkuša z menoj.

Pomočnice je odpravila že pred peto, da sem lahko neopažen vstopil v hišo. Na mizi naju je čakala vrhunska pojedina z vsem dekorjem, ki spada zraven. Odprla sva drago vino, jaz pa sem poleg brbončic razvajal še svoje oči, ki so se pasle po njenem neverjetnem telesu. Mislil sem, da sem videl že vse kar se zapeljevanja z njene strani tiče, a me je vedno znova znala presenetiti.
Njena dolga rdeča obleka je povsem objela njene obline in bila od pasu navzdol tako močno narezana, da sem ničkolikokrat videl njene spodnjice, ki jih je ves čas nesramežljivo razkazovala.  Nisem si mislil, da bom kdaj v življenju obed doživel kot strastno predigro. A prav to se je dogajalo, ko sem pohotnih pogledov opazoval njeno bujno oprsje, jo slačil z očmi in se komaj zadrževal, ko je nadvse zapeljivo sesala vino iz razkošnega kozarca. Vedno znova si je obliznila ustnice, potem pa sem imel dovolj. Vstal sem in šel k njej. "Naj jaz," sem rekel in ji posesal ustnice v obliki srca. Z dlanjo sem ji šel po razgaljenem vratu, s prsti pa potem za obleko, pod nedrček in se oklenil lepo polne dojke. Bila je strašansko vzburjena. Torej nisem bil edini. Najina jezika sta se prepletala in sladko-grenak okus po vinu je postal še intenzivnejši. Mesil sem ji dojko, z drugo roko pa segel navzdol vse do njenega mednožja. Razprla je dolge noge, ter mi dovolila priti povsem blizu. Njene spodnjice so bile močno vlažne, pod njimi pa sem dobro čutil njeno brezhibno gladko češpljico, ki je komaj čakala name.

Obrnila se je k meni in mi pričela odpenjati hlače. Videl sem kako se ji tresejo roke od vzburjenja, potem pa še ustnice ob pogledu na čvrsto batino, ki se je izstrelila iz hlač. Takoj ga je vzela v roko in z jezikom obliznila celoten ud od glave do korena in nazaj. Ko ga je vzela v usta me je izpolnil dobro znan, prelep občutek. Viki je bila rojena fafačica in je to vedno znova rada tudi pokazala. Sprva ji nisem verjel, da tako rada to počne, potem pa sem sčasoma ugotovil, da zares uživa s polnimi usti moškega ponosa. Tudi ob orgazmu ni umikala svojih ust. Včasih je vse skupaj vzela vase, spet drugič je bila neznansko srečna, če mi je prišlo na njen obraz. Pustila me je potešenega sredi velike kuhinje in za nekaj minut odšla. Ko me je poklicala k sebi sem imel še vedno trdega in sem v trenutku znova postal noro potreben, ko sem jo videl. Razkrečena je ležala na postelji, oblečena v oprijet bodi iz lateksa, z odprtino za češpljo, zadnjico in prsi. Videti je bila kot največja potrebnica na planetu. Medtem, ko sem se slačil se je obrnila na vse štiri in mi pokazala svojo pohotno rit v kateri je bil zasidran črn analni čep. "Mmm, da bo pripravljena nate," je zaječala in s prstom potegnila preko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.