Magazin
5533 ogledov

Nosečnost terja svoj davek

meghan markle
Kot je pojasnil princ Harry, nosečnost terja svoj davek, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Vojvodinja sussekška Meghan, ki se skupaj s soprogom, britanskim princem Harryjem, mudi na turneji po Pacifiku, bo namreč omejila svoje aktivnosti na tej poti.

Prvo skupno turnejo priljubljenega para, ki spomladi pričakuje naraščaj, je ta teden zaznamoval zelo natrpan urnik. V Avstralijo sta prispela v ponedeljek, od takrat pa sta obiskala več mest, kot so Sydney, Melbourne in Dubbo, udeležila pa sta se tudi številnih dogodkov.

"Po zelo napornem programu sta se vojvoda in vojvodina odločila, da bosta nekoliko zmanjšala urnik vojvodinje za prihodnjih nekaj dni," piše v izjavi Kensingtonske palače.

Glavni namen 16-dnevne turneje para so igre Invictus, ki jih je leta 2014 ustanovil princ Harry za vojne invalide. Otvoritvena slovesnost je potekala v soboto zvečer, igre, v katerih se bodo atleti pomerili v številnih disciplinah, pa bodo potekale od sobote.

Počiva doma

Princ Harry se je danes sam udeležil podelitve medalj kolesarskega tekmovanja. Ko so ga novinarji vprašali, kje je njegova soproga, je odgovoril: "Doma počiva." "Nosečnost terja svoj davek," je dodal.

Meghan se je soprogu sicer pridružila nekoliko kasneje na kosilu z avstralskim premierjem Scottom Morrisonom, nato pa si je s čolna v sydneyjskem pristanišču ogledala tekmovanje v jadranju, ki je potekalo v sklopu iger.

Kraljevski par se bo danes po napovedi udeležil zasebnega sprejema Sklada iger Invictus, nato pa bo obiskal otok Fraser v zvezni državi Queensland.

Meghan se najverjetneje ne bo udeležila vseh začrtanih uradnih slovesnosti, še poroča AFP.

Par, ki je v zakonski jarem skočil maja, je turnejo po Pacifiku začel v ponedeljek v avstralskem Sydneyju. Pot ju bo vodila še na Fidži, Tongo in Novo Zelandijo.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.