Magazin
357 ogledov

Nova formula izgradi 10 kg mišic v mesecu dni

Mišice
1/10
Shutterstock
Specialisti iz Nemčije: nova formula izgradi 10 kg mišic v mesecu dni- Zahvaljujoč naši naši metodi je pridobitev moške postave zdaj dostopna vsakomur. Ker gradi mišice bliskovito, so jo začeli uporabljati tako bodybuilderji kot tudi športniki – razkrivajo nemški znanstveniki. Torej, kako delujejo novo odkrite sestavine, ki omogočajo pridobitev 10 kg izrezanih mišic v mesecu dni?

Nedavno odkritje nutricionistov in znanstvenikov za športno medicino Inštituta za prehrano in presnovo iz Göttingena je presenetilo svet bodybuilderjev in športnikov. Izkazalo se je, da pomanjkanje več sestavin blokira proces rasti mišic. Govora je o snoveh naravnega izvora, katerih naloga je "spodbujanje" celic k izgorevanju maščobe in njihova sprememba v mišično maso.

100% naravna

Po mnogih poglobljenih primerjalnih raziskavah so znanstveniki ugotovili, da se moška postava najhitreje pridobi s pomočjo BCAA. Pod to kratico se skrivajo razvejane verige aminokislin in 100% naravne snovi, ki  jih bodybuilderji in športniki žargonsko imenujejo tudi "izboljšani L-arginin" in "gradnik beljakovin."– Delovanje BCAA je izjemno in večplastno. Uporaba teh razvejanih aminokislin zmanjšuje maščobno tkivo in pospešuje rast mišic. Je kot stopalka za plin, ki jo pritisnemo, ko želimo pri vožnji pospešiti in voziti hitreje – slikovito pojasnjuje dr. Maximilian Schuster, direktor Inštituta za prehrano in presnovo. Izvedenec dodaja, da je zaradi svojega naravnega recepta metoda popolnoma varna za zdravje. – Dogovorili smo se, da se najboljšo možno raven BCAA damo v obliki praška, ki ravno sedaj doživlja svoj debutantski nastop v Sloveniji - dodaja dr. Schuster.

Ne samo, BCAA ...

A novi preparat, to ni le BCAA. Vsebuje tudi kreatin, L-arginin in L-karnitin in ostale močne organske spojine, ki so potrebne za pravilno delovanje telesa in mišic. Takšno štirikratno kombinacijo teh snovi so znanstveniki združili v obliki, v vodi lahko raztopljivega praška, s pomočjo katerega sestavine takoj dosežejo notranjo plast telesa.

Direktor Inštituta za prehrano in presnovo pojasnjuje, da se prve mišice pojavijo že po 2 tednih in tako v enem mesecu, praktično vsak moški, pridobi 10 kg mišic. Pomembno je, da BCAA "napumpa" mišice tudi tistim, ki jih že imajo, saj nenehno kuri odvečno maščobo.

Na podlagi tega so mišice bolj jasno vidne tudi po končanem tretmaju.Vendar pa to niso vse lastnosti BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina, kar jih je uspelo odkriti nemškim znanstvenikom. Poleg tega, da iz telesa odstranjujejo škodljive toksine in zaloge, pomagajo tudi k pravilnejšemu krvnemu obtoku in v mnogih primerih izboljšajo spolno moč.

Ponudba le na internetu

Testi potrošnikov so pokazali, da je že po enem mesecu uporabe tretmaja 87% moških  – vseh starosti in v različni fizični kondiciji - opazilo povečanje mišične mase in zmanjšanje telesne maščobe. Zaradi te formule je izdelek zelo hitro pridobil priznanje med bodybuilderji, športniki in trenerji v Nemčiji, ZDA, Franciji in Italiji.

V zadnjem času je sestava BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina na voljo tudi v Sloveniji, kjer postaja vse bolj priljubljena. Njena znanstveno dokazana učinkovitost se priporoča moškim, ki si želijo hitro in preprosto pridobiti mišično maso, izklesano postavo in večjo energijo in moč.
Samo za bralce je proizvajalec je pripravil predlog ponudbe na internetu. Samo danes bo preparat na voljo po nižji ceni v sklopu kluba ugodnosti z 60-dnevno garancijo zadovoljstva – za več podrobnosti kliknite na spodnjo povezavo.

Kliknite tukaj, da pridobite 10 kg novih mišic v enem mesecu.

Komentarjev 3
  • kontrahan 18:58 21.avgust 2019.

    Ha ha imata prav. Po moje se napihneš od jeze, ko ugotoviš da so te nateg......

  • maresem 10:07 20.september 2016.

    Raje napišite nov nateg za naivneže.

  • AnzeSmolej 06:49 19.september 2016.

    LOL! Fizično je NEMOGOČE pridobiti 10kg mišične mase v enem mesecu, tudi če se špikaš...hehe kere buče prodajate