Magazin
13 ogledov

Oblačila za male gospodične

Mavrični škornji za brezskrbno poskakovanje po lužah ali snegu.
1/26
Žurnal24 main
Ker je zima bolj podobna pomladi, saj je sneg zamenjalo sonce, smo za vas pripravili štiri zimsko-spomladanske kombinacije.

Kombinacije, ki ustrezajo aktualnim vremenskim razmeram:

  • Prva, mavrična kombinacija je primerna za bolj mrzle deževne dni. Podložene kavbojke, topla majica, jopica s kapuco, dokolenke, gumijasti škornji, dežni plašč in torbica. Naj se skakanje po lužah začne!
  • Z drugo kombinacijo se bo vaša navihanka spremenila v pravo malo gospodično. V roza hlačah s svetlečim se pasom, beli srajčki z zvezdicami, roza boleru, belem plašču in roza balerinkah bo videti prav tako modno kot vi.
  • Vsaka deklica obožuje kiklice. Odločili smo se za krilce iz džinsa v kombinaciji s črtastimi pajkicami, majico z dolgimi rokavi z motivom češnje in dve različni jakni. Prva je primerna za toplejše, druga pa za bolj mrzle dni. Če je treba, dodajte kapo, šal in rokavice.
  • S četrto kombinacijo bo potep po mestu lahkotnejši, šolski izlet pa udobnejši. Izbrali smo udobne hlače, lahko majico, jopico s srčki, jakno iz džinsa in modne superge.
Kombinacije si oglejte v galeriji.

Imate sinčka? Potem ne preskočite kombinacije, namenjene fantkom, v sredo, 20. 2. 2008.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.