Magazin
11 ogledov

Očarljivi Orlando

1/24
Žurnal24 main
Orlando Bloom je zvezda v najboljšem pomenu besede. Svojo slavo namreč izkoristi za pomoč drugim, kar ga naredi še bolj zaželenega.

Postavni angleški igralec Orlando Bloom se za svoj atraktiven videz lahko zahvali pestrim koreninam. Njegovi predniki prihajajo iz Tasmanije, iz Avstralije in Indije. Orlando je do svojega trinajstega leta verjel, da je njegov oče Harry Saul Bloom, v Južnoafriški republiki rojen pisatelj, a je mama devet let po Harryjevi smrti sinu razkrila, da je njegov oče v resnici Colin Stone, mamin ljubimec in družinski prijatelj.

 

Bloom je kljub disleksiji uspešno zaključil šolanje, kasneje pa ga je mama spodbudila k obiskovanju dramskih in igralskih ur. Vpisal se je na Fine Arts College v Hampsteadu in že dva dni po diplomi dobil vlogo v filmu Gospodar prstanov. Medtem je igral še manjšo vlogo v Sestreljenem črnem jastrebu, ti dve vlogi pa sta ga izstrelili med zvezde.

 

On ceni ženske, one ga obožujejo

Leta 2002 je bil po izboru revije Teen People med 25 najbolj vročimi zvezdniki, ki štejejo manj kot 25 let. Dve leti kasneje ga je revija People razglasila za najbolj seksi samskega moškega, kljub temu da Bloom takrat ni bil samski,

Bloom je lastnik psičke Sidi, ki jo je našel na snemanju v Maroku.

čeprav bi si mnoge želele drugače. Še več oboževalk pa si je igralec pridobil z vlogo v filmih Pirati s Karibov. Potem so uspešnice sledile ena za drugo in mnogi bi pričakovali, da bo tako tudi z dekleti. A Orlando Bloom, ki verjame v budizem, je ambasador Unicefa in velik navijač nogometnega kluba Manchester United, ni znan po ljubezenskih aferah. Leta 2002 je spoznal ameriško igralko Kate Boshrowt, s katero sta bila v zvezi štiri leta, konec leta 2007 pa se je zaljubil v manekenko Mirando Kerr, s katero sta še vedno skupaj.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Seksi nerodnež
Postavni igralec ima za sabo že več poškodb, ki si jih je nakopal med snemanji ali športom. Imel je že zlomljeno levo roko, trikrat počeno lobanjo, med igranjem ragbija si je zlomil nos, med smučanjem desno nogo, pri padcu z motorjem si je zlomil še levo nogo, ko pa je deskal na snegu, si je zlomil desno zapestje. Povrhu vsega pa mu je med plezanjem na teraso prijateljeve hiše spodrsnilo in nerodnež si je polomil hrbet.

 

Še dobro, da vsi padci in udarci na atraktivnem igralcu niso pustili hujših posledic. Orlando Bloom vas bo prepričal v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.