Magazin > Odnosi in prosti čas
198 ogledov

Aspirin v gospodinjstvu: Ste vedeli, kaj zmore?

aspirin Profimedias
Ne odpravlja le glavobola ...

Vsi poznamo ta problem. Po tretjem pranju naša nova bela majica nikakor ni več bela, ampak siva. Pa še znoj se je zažrl v blago! Nikar je ne vrzite v smeti, ampak jo operite z aspirinom!

Vzemite tri šumeče tablete Aspirin Plus C in jih raztopite v topli vodi. Oblačila v tej vodi namakajte tri ure, nato pa jih posušite. Ko so suha, jih operite še v pralnem stroju. Pri majhnih madežih zadostujeta že dve tableti, ki ju dodajte v pralni stroj in oblačila normalno operite.

Aspirin z lahkoto odstranjuje tudi madeže krvi. Oblačila vrzite v vedro z mrzlo vodo, v katerem ste prej raztopili tri velike šumeče tablete aspirina. Nekaj časa namakajte, nato oblačila posušite, ko so suha, pa jih operite še v pralnem stroju.

Komentarjev 5
  • Avatar mojeime
    mojeime 10:08 06.julij 2016.

    Ha..ne se hecat no...!

  • Avatar mojeime
    mojeime 10:05 06.julij 2016.

    A se norca delate.?..Aspirin je drag kot žafran..To je tako kot bi hrano v kontejner metal....

  • Janez_53 15:17 05.julij 2016.

    Torej po vaše je pa delanje reklame za neke stave v skladu s Kodeksom komentiranja? Ni že dovolj Slovencev nategnjenih na vse mogoče načine? In vi kar dopuščate reklamo za "čudežno rešitev finančnih problemov", kot jih je rešila zgoraj omenjena ...prikaži več Zlatka Navojec? In ta raklama se pojavlje čedalje pogosteje, le ime komentatorja (ki ni komentator) je vedno drugačno! Zakaj pravzaprav ne preprečite tega?