Magazin > Odnosi in prosti čas
69 ogledov

Astrologinja o terorizmu v letu 2016

Gaia Asta, astrologinja Žurnal24 main
Na evropskih tleh bo nevarnost terorizma povišana v spomladanskem času, pojasnjuje astrologinja Gaia Asta in pri tem poudarja, da bo terorizem v takšni ali drugačni obliki leta 2016 sicer stalni spremljevalec našega življenja.

Astrologinjo Barbio Asto Gaio D. Astol.S smo povprašali, kaj nam planeti v letu, ki prihaja, lahko povedo o nevarnosti terorističnih napadov. "Mars, ki je vladar leta 2016, se bo 17. aprila obrnil v retrogradno gibanje, na kriznih območjih bo prišlo do stopnjevanja nasilja. Kljub okrepljenemu nadzoru, bo postala večina evropskih mest manj varna. V tem obdobju bo nevarnost terorizma na evropskih tleh spet višja. Retrograden Mars bo v tej fazi vse do konca junija. Prinašal nam bo ne ravno želene energije, saj se bosta krepili vojna aktivnost in napetost. Verjamem sicer, da se je tretja svetovna vojna že začela v letu 2015, toda menim, da bomo o tem intenzivneje govorili prav v pomladnem času,“ je prepričana Barbia Asta.

"Naslednji pomemben astrološki signal pomladi je Ščip, ki se kaže 21. maja,“ poudarja Asta in nadaljuje: "Imenujemo ga Vesak in kaže na pritisk migracij ter nadaljevanje begunskega toka in tedaj bo Evropa morala najti primerno rešitev.“ 

"Rešitev človeštva se skriva v sodelovanju z naravo“

Zato glede na vladarja, na Marsov vpliv, ter Sonce in Mars v opoziciji v karti Veska, Asta Gaia predvideva stopnjevanje vojnih ofenziv ter poskuse sveta pri izkoreninjanju fundamentalizma, čeprav pri tem poudarja, da je rešitev problema potrebno iskati globlje, in sicer pri tisth resnično ključnih vzrokih: "Zdravljenje globalne družbe je odgovor, ki lahko povrne ravnovesje in pokliče mir, kar pa vključuje tudi samorefleksijo in samozdravljenje celotne zahodne civilizacije. Vprašanje pa je, ali smo kot družba dovolj zreli za takšen premik. Tu gre predvsem za premik v glavah in v srcih ljudi. Po astroloških pokazateljih Veska lahko spet interpretiram, da se rešitev človeštva skriva v sodelovanju z naravo. Vojna ima namreč svoj vzrok v moči in gospodarjenju, kar pa ima globlji vzrok v brezkompromisnem izkoriščanju narave. Močno si želim, da to zdravljenje ne bi šlo skozi katarzo.“ 

Terorizem bo stalni spremljevalec naših življenj ...

Pridih terorizma nam bo v letu 2016 tako vsakodnevno dihal za ovratnik. "Terorizem bo v takšni ali drugačni obliki stalni spremljevalec našega življenja. Poletje bo zaznamovalo precej napeto, slabo in energijsko stresno obdobje. Mars, ki je že direkten, se približuje Saturnu, videno iz karte Ščipa in delnega Luninega mrka, 18. avgusta, in to bo spet prililo olje na ogenj terorizmu,“ je jasna Asta Gaia.

"V tem letu bomo kot civilizacija morali temeljito spremeniti svoj način življenja"

Asta izpostavlja dejstvo, da 3. svetovno vojno zaznamuje tudi vojna z informacijami, celo bolj kakor z orožjem. Opozarja, da vojno financiramo vsakič, ko natočimo bencin ali jemo zrezek. Merkur je v karti zimskega ingresa v konjunkciji s Plutonom, tako da je njen nasvet spremenjen način mišljenja, z namenom seveda, da bi lahko vojno razumeli bolj celostno.

"Mesna industrija je subvencionirana, temelji na nafti in izkoriščanju naravnih virov hrane. Mars, ki je vladar leta 2016, je pokazatelj mesne industrije in je v tem letu retrograden. Na svetu nas je preprosto preveč, da bi lahko še naprej živeli tako razkošno in brezbrižno življenje. To so vse vzroki za neravnovesje globalnega sistema, ki v svojem stopnjevanju slej kot prej vodi do vojnih spopadov. V tem letu bomo kot civilizacija morali temeljito spremeniti svoj način življenja, če bomo kot človeška rasa želeli obstati do konca stoletja," svoje razmišljanje glede mračnega obdobja (potencialne) 3.svetovne vojne še zaključi priznana astrologinja.

 

 

Komentarjev 4
  • bingo11 13:58 24.december 2015.

    Res je potrebno imeti vrhunske možgane, da bi lahko napovedal kaj takega!??? Butara prevarantska!!!!

  • AnzeSmolej 13:55 23.december 2015.

    Najboljši astrolog je navadadna oseba, ki je zelo razgledana, sledi zelo podrobno svetovnim dogodkom, še posebej na finančnem in političnem področju!

  • c1305166 09:56 23.december 2015.

    Astrologi spadajo med največje izmečke človeške družbe.