Magazin > Odnosi in prosti čas
82 ogledov

Brezplačna vadba za nosečnice

telovadba nosečnica raztegovanje Shutterstock
Prijavite se na brezplačno vadbo za bodoče mamice in mamice z dojenčki. Vadba bo trajala 55 minut, imele se boste super.

Vse nosečnice in mamice z dojenčki, ki ste se prijavile na brezplačno vadbo v Sunny Studiu, boste soboto preživele dejavno in sproščeno. Ob 10. uri bo pod vodstvom licenciranih inštruktoric za vadbo z nosečnicami potekala vadba za nosečnice med tretjim in petim mesecem, ob 11. uri pa vzporedno z vadbo za mamice z dojenčki še vadba za nosečnice od petega meseca dalje.

Med vadbo, ki traja 55 minut in bo potekala ob glasbeni spremljavi, bo do inštruktorice poskrbele za pravilno izvedbo in tehniko dihanja. Poskrbljeno pa bo tudi za otroke, saj se bodo lahko med tem, ko boste vadile, zabavali v ustvarjalnem kotičku.

Prilagojena vadba

Vadba za nosečnice je prilagojena stanju bodoče mamice – je počasnejša in brez sunkovitih gibov ter poudarja pravilno izvedbo vaj in dihanja. Medtem ko boste mamice z dojenčki na vadbi uživale skupaj z otrokom in z njim izvajale določene gibe, ki so prijetni za oba, so povedali v Sunny Studiu. Poleg vadbe boste nosečnice zagotovo izvedele veliko koristnih informacij o tem kako se pripraviti na srečen trenutek. Vse obiskovalke bodo v Sunny Studiu tudi pogostili z zdravo prehrano in napitki iz svežega sadja, izkoristile pa boste lahko še 10- do 15-odstotni popust za razvajanje v lepotnem centru.

V Sunny Studiu se zavedajo, da je vadba v nosečnosti izjemnega pomena za bodočo mamico in otroka; izkušnje namreč kažejo, da tiste, ki vadijo tudi v nosečnosti in vadbo začnejo kmalu po porodu, potrebujejo manj časa, da se njihovo telo povrne v prvotno formo. Okrepljene mišice in pravilno dihanje sta v fazi poroda zelo pomembna dejavnika, zato smo prepričani, da boste nad jutrišnjo vadbo izjemno zadovoljne in jo boste nadaljevale vse do rojstva svojega malčka.

Podelitev nagrad

Ob 12. uri pa se bo na jutrišnjem dnevu trebuščkov in dojenčkov najbolj razveselila Petra Viler, zmagovalka glasovanja za najizvirnejšo fotografijo, ki je potekalo na spletni strani Žurnala. Prejela bo nov otroški voziček Peg Pérego BOOK+. Z darilnim paketom linije NIVEA Baby pa bomo razveselili tudi drugouvrščeno na glasovanju, Tjašo Pregl. Jutrišnje trebuščke in mamice z dojenčki bodo ovekovečile fotografije, ki si jih boste lahko v Žurnalu ogledali že prihodnjo soboto.

Prijavite se

Vadba bo v soboto, 13. aprila 2013, v Sunny Studiu na Regentovi cesti 37 v Ljubljani.  Vadba za nosečnice (od 3. do 5. meseca) bo ob 10. uri, vadba za nosečnice (od 5. meseca) bo ob 11. uri.   Brezplačna vadba za mamice z dojenčki bo ob 11. uri

Prijava poteka do zapolnitve prostih mest na telefonsko številko 01/513 44 44 med 7.00 in 22.30. Udeleženke brezplačne vadbe boste imele tudi možnost koriščenja storitev Sunny Studia s 15-odstotnim popustom, zato pohitite s prijavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.