Magazin > Odnosi in prosti čas
1486 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. novembra

Horoskop
To pravijo zvezde.

OVEN

Splošno:
Osredotočite se na svoje delovanje, da bo vse potekalo čim bolj gladko. Z veseljem boste gledali, kako se stvari tekoče odvijajo. Vsak tujek, ki se bo pojavil, boste s spretnostjo odstranili, zato se ne obremenjujte z njim. Kakšno odvečno skrb vam utegne povzročiti le partner.

Ljubezen:
V ljubezenskem življenju vezanih bo danes prišlo do manjših zapletov, še posebno v prvi polovici dneva. Partner bo od vas zahteval preveč in to vas bo zmedlo. Tudi pri samskih danes ljubezen ne bo na prvem mestu. Sicer boste spoznali nekoga, ki bo v vas prebudil vse čute, a boste na drugih področjih bolj dejavni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


BIK

Splošno:
Ponudila se vam bo neka priložnost, od vas pa bo odvisno, ali jo boste sprejeli ali ne. Dobro premislite in ne pustite, da bi drugi vplivali na vas. Sicer pa se vam z odločitvijo ne bo nič mudilo, zato kar počasi. Vmesno obdobje porabite za izpolnitev dodatnih obveznosti, saj bo vse potekalo precej umirjeno.

Ljubezen:
Vezane bo danes nezavedno zapeljala intuicija, kar boste znali najbolje izkoristiti prav za vrati spalnice. Medtem pa si boste samski dovolili nekaj čustvenega razmišljanja. Dan bo minil v znamenju novosti, zelo bo zanimiv in družaben, srečali pa se boste celo z nekaj skušnjavami. Ravnajte pametno!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Zadnje čase se nekako ne znate postaviti zase, kot tudi ne v bran svojim načelom, kar vas ne bo nikamor pripeljalo. Morda je za to delno kriva tudi izguba samozavesti. Začnite spet delati na vaši samopodobi in stvari se bodo uredile. Za dogodke, ki sledijo, boste potrebovali popolno zaupanje vase.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje vezanih bo pretresel čustven začetek dneva. Obhajali vas bodo dvomi, zato boste lahko izbruhnili v navalu ljubosumja, ki bo stvari samo še poslabšal. Samski pa se boste danes pospešeno lotili iskanja ljubezni. Vrgli se boste v nove izzive, ne da bi razmišljali o posledicah, vendar dan ne bo najbolj primeren za nove začetke.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK

Splošno:
Po dolgem času boste dosegli harmonijo duše in telesa. Ponovno boste našli ravnovesje, kar vas bo navdajalo z energijo in optimizmom. Lažje boste opravljali vsakodnevne obveznosti in še kakšno povrhu. Sicer ne bo čisto vse potekalo tako, kot bi si želeli, vendar nič za to. Osredotočite se na najpomembnejše.

Ljubezen:
Pred samskimi predstavniki tega znamenja je popoln dan, nabit z bolj ali manj prijetnimi energijami. Prepustite se dogajanju. Vezani pa se boste morali za svojo ljubezen danes pošteno potruditi, prav nič vam ne bo padlo iz neba. Kljub napornem dnevu pa vaju čaka prijeten večer.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Današnji dan bo dal moč besedam in mislim, zato bo nadvse ugoden za vse, ki se ukvarjate s prodajo. Uspešni boste pri predstavitvah, prodajnih akcijah in opravljanju izpitov, še posebno ustnih. Nikar se ne skrivajte v ozadju, ampak pogumno nastopite in se prerinite v ospredje.

Ljubezen:
Samski se boste po nasvet, glede neke osebe, obrnili na prijatelje. Večera ne boste preživeli sami, kljub vsemu pa ne boste želeli biti vezani na druge. Vezani boste predvsem v prvi polovici dneva izjemno pozorni do svojih najbližjih. Dan bo idealen tudi za zbližanje, potrudite se.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Imeli boste veliko več dela, kot ga boste uspeli opraviti. To bo proti večeru povzročilo kopičenje slabe volje, saj vas bo nedokončano delo razžiralo. Vendar pa se skušajte otresti tega občutka, saj bo že jutrišnji dan boljši. Pogumno poprimite za delo. Počitek bo kmalu prišel.

Ljubezen:
Samski lahko danes končno pričakujete nekaj več dogajanja na ljubezenskem področju, ker pa se boste morali precej potruditi, vas bo vsa zadeva kmalu minila. Vezani pa si danes vzemite čas zase in za srečo v ljubezni, izhodišča bodo popolna za partnersko in družinsko razvajanje. Današnji dan vam bo dal veliko več, kot menite.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Vaše srce ne bo vedelo, koga si želi. Čas bo pokazal rešitev za vaše težave. Morda pa bi se morali za nekaj časa preprosto odmakniti od dogajanja, vendar pazite, da ne boste nekomu pozabili podati razlage za to. Družbe vam danes ne bo manjkalo in z dobrimi prijatelji boste vsaj za trenutek dali skrbi na stran.

Ljubezen:
Samske bodo danes zamikale nove in bolj razburljive stvari. Storili boste vse, da bi se le nekaj dogajalo. Družabni večer bo idealen način, da se izognete rutini. Vezani pa bodite zelo previdni glede svojih odločitev. Zna se zgoditi, da boste v kratkem končali trenutno razmerje, nato pa boste svojo odločitev obžalovali.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste polni navdušenja in zanosa. Optimizma vam ne bo manjkalo, zato bo vaša dobra volja kar nalezljiva. To bo čas napredka, zato se posvetite vsemu, kar želite čim prej uresničiti. Dan pa je ugoden tudi za poslovne dogovore, zato še posebej v službi ne varčujte z jezikom. Lotite se načrtov.

Ljubezen:
Tisti, ki ste ljubezen svojega življenja že našli, imate pred seboj enega najbolj romantičnih dni v tem tednu. Večera se boste še dolgo spominjali. Samskim pa bo današnji dan prinesel spremembe. Še pred poldnevom boste srečali nekoga, ki vam bo ogrel srce. Ne bodite sramežljivi in samozavestno pristopite k njemu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
Današnji dan bo od vas zahteval veliko potrpežljivosti in precej prilagajanja, primanjkovalo vam bo časa. V medosebnih odnosih se bodo lahko pojavila trenja, ki jih skušajte zatreti že v kali. Večer bo lahko nadvse romantičen, zato lepih trenutkov nikar ne uničite z nepotrebnim nerganjem.

Ljubezen:
Samskim se bo nocoj ponudila edinstvena priložnost, ki bo nekoliko nenavadna. Bodite previdni z osebo izredno nepredvidljivega značaja, saj vas bo lahko tudi negativno presenetila. Vezanim pa bo danes primanjkovalo časa, kar bo tudi doma jabolko spora. V naglici boste na nekaj pozabili.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Vezanim se bo danes zdelo, da s partnerjem govorita različna jezika. Zelo verjetno bodo nesporazumi nad vajino zvezo pripeljali črne oblake. Samski pa boste danes srečali osebo, ki se vam bo zdela nadvse simpatična. Čim prej navežite stik z njo, da vam ne bo pobegnila.

Ljubezen:
Samskim se bo danes znova ponudila možnost za ljubezensko zvezo. Neka oseba vas bo zamikala, kar bo dober znak, da ste resnično pripravljeni na novosti. Potrudite se in dajte vse od sebe! Medtem pa vezani ne boste mogli razumeti nenavadnih partnerjevih potez, zato se vama obeta nekaj prepirov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


VODNAR

Splošno:
Minilo je že precej časa, odkar ste se nazadnje pošteno zabavali in sprostili. Takoj ko bo mogoče, namenite nekaj časa temu. Prijatelji čakajo, da se jim pridružite, prav tako vaši domači. Pogrešajo vas, saj ste tako zaposleni s službo in sami s seboj, da pozabljate na vse ostalo. Čaka vas neka preizkušnja.

Ljubezen:
Samski boste nekoliko zmedeni, a boste vseeno strogo stremeli k cilju. Ker vam bo zmanjkovalo potrpljenja in časa za osvajanje, boste tudi nocojšnji večer verjetno preživeli sami. Nič za to, ne bo ne prvi in ne zadnji. Vezanim pa se bo ponudilo nekaj priložnosti za strastno uživanje. Dan bo nadvse zanimiv, zato boste težko čakali večer.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


RIBI

Splošno:
Zaželeli si boste avantur in dogodivščin. Če v kratkem načrtujete neko potovanje, se bo vse odlično izšlo. Morda pa bi se lahko vpisali v tečaj, na katerega se že dolgo odpravljate. Sami ste odgovorni za spremembe v vašem življenju. Vzemite vajeti v svoje roke in poskrbite za ustrezno razvedrilo.

Ljubezen:
Vezani se boste zavedli, da trenutnih ljubezenskih razmer ne morete spremeniti, vendar pa bi se lahko povezali z nekom, ki vam bo pomagal. Konec bo dober, vaš partner pa bo zadovoljen. Samski pa boste danes iskali bližnjice, a žal boste spoznali, da le-teh v ljubezni ni. Kljub temu si lahko obetate uspeh, ker imate dovolj energije.


Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.