Magazin > Odnosi in prosti čas
778 ogledov

Kaj storiti, če ima majhen penis …

seks Profimedias
Kako že rečejo? Ni pomembna dolžina, ampak tehnika?

Če si ne znate pomagati, je majhen penis v postelji lahko velik problem. Na srečo pa obstaja več trikov, s pomočjo kateri boste hitro pozabile, da je mati narava pri podeljevanju centimetrov na vašega dragega pozabila ...

Noge na ramena!
Položaj, ki iz vsake ličinke naredi anakondo! Skoraj … Ulezite se na hrbet in noge položite na njegova ramena. Tako bo vaš ljubljeni lahko lažje in globlje prodrl v vas.

Ne pozabite na vzglavnik!
Če imata rada misijonarski položaj, si pod zadnjico položite vzglavnik. Penetracija je tudi pod tem kotom veliko bolj globoka.

Spolne igračke

Na lep način ga prepričajte v nakup dilda ali vibratorja. Pri tem pazite na besede, da ne bo dobil občutka, da potrebujete plastični nadomestek, ker mu manjka nekaj centimetrov. Poskrbite tudi, da igračka v postelji ne bo igrala glavne vloge.

Masaža
Ste že slišali za metodo jelquing? Gre za masažo, po kateri naj bi bil penis daljši in debelejši. Masaža je podobna molzenju. Moški naj stoji, njegov prijateljček pa naj bo minimalno vzburjen. Ženska penis objame z roko in ga narahlo nekajkrat povleče proti sebi, nato pa nadaljuje z gibi, ki so podobni molzenju. Pri tem je treba penis malce bolj močno stisniti in povleči proti tlom. Po vsakem gibu penis izpustite, nato pa ga spet primite pri korenu. Masaža naj traja nekaj minut. Učinek naj bi bil viden po nekaj dnevih.

Komentarjev 1
  • Dina Predanić 09:51 19.september 2016.

    Še najhitreje in najbolje je s pripomočki za podaljšanje penisa ala Xcore obliži...