Magazin > Odnosi in prosti čas
895 ogledov

Kako bo ta astrološki pojav vplival na vaše znamenje?

žalost, depresija Profimedia
Mars je od 9. septembra v retrogradni fazi.

Od 9. septembra pa vse do 13. novembra bomo pod vplivom retrogradnega Marsa, planeta akcije, energije, vojne, moči, discipline in delovanja. Kadar je v retrogradni fazi, smo na vseh teh področjih priča upočasnitvam.

Kaj to pomeni za posamezna znamenja, je razložila astrologinja Olga Savić (venerasapapilotnom.com). 

Oven
Izogibajte se konfliktom, še zlasti na poslovnem in čustvenem področju. Počakajte na svoj trenutek, ne hitite. Nadzirajte jezo, ne zapravljajte svoje energije in ne začenjajte novih poslovnih projektov.

Bik
Vaša psiha bo preobremenjena, razjedali vas bodo strahovi, dvomi, notranji konflikti, negotovost glede odločitev, ki bi lahko bile pomembne za vaše nadaljnje življenje. Imeli boste težave s spanjem. Če delate v okolju, za katero so značilni zaprti sistemi – bolnice, tajne službe, inštituti – boste po vsej verjetnosti pod pritiskom. 

Dvojček
Težave s prijatelji, družabnim življenjem in /ali financami. Zdelo se vam bo, da ne morete doseči svojih ciljev. Lahko pride do napada s strani osebe, s katero ste v stikih preko družbenih omrežij. 

Rak
Pričakujte napete družinske odnose. Težave z enim od staršev. Medgeneracijski spori. Čustveni odnosi bodo polni težav, možne so ločitve.

Lev
Zavedate se, da morate nekatere stvari na sebi spremeniti, čaka vas težko in počasno delo. Notranje počutje bi lahko začelo vplivati na vaše zdravje. Vaši načrti so trenutno nedosegljivi. Težave na fakulteti, pri izobraževanju. Spremembe osebne filozofije. 

Devica
Finančne težave, težave s krediti, posojili. To ni čas za novo zadolževanje. Večji stroški za tiste, ki imajo otroke. Nezmožnost uresničevanja ciljev. Zaljubljenost v napačno osebo.

Tehtnica
Družinske in poslovne težave ter nesporazumi v ljubezenskih odnosih. Možni so razhodi. Lahko se zgodi, da boste naenkrat bili več bitk. Neutemeljeni napadi s strani oseb, ki iščejo prepir. Varujte svoj notranji mir. 

Škorpijon
Strašanski poslovni pritisk. Težave v komunikacije na poslovnem mestu in pri opravljanju vsakodnevnih aktivnosti. Pazite na svoje zdravje, saj boste potrebovali veliko energije. Obstaja možnost za poškodbe.

Strelec
Težave z mlajšimi člani družine, skrbi zaradi otrok, večji stroški povezani z otroki. Na finančnem področju se ne igrajte in ne tvegajte preveč, saj boste izgubili. Vrnitev osebe iz preteklosti.

Kozorog
Vaša togost in nezmožnost prilagajanja novim okoliščinam lahko vodita do konfliktov v družinskem okolju. Težave z družinskim članom, enim od staršev. Zakonski odnosi so lahko precej napeti. Omilite svoja stališča. 

Vodnar
Mudilo se vam bo, a to ni dobro. Pazljivo v prometu, komunikaciji z okolico in najbližjimi. Ne bodite preveč agresivni, saj bo zaradi tega nastalo več škode kot koristi.

Ribi
Pazljivo s financami. Vsaka napačna poteza vas lahko drago stane. Težave pri služenju denarja, pozna nakazila denarja. Težave s prijatelji. Lahko se zgodi, da vas bodo izneverili tisti, od katerih ste najbolj pričakovali podporo. Družabno življenje se bo umirilo.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.