Magazin > Odnosi in prosti čas
3520 ogledov

Kako iz svojega doma pregnati negativno energijo

jeza, prepir
Negativno energijo lahko v svoj dom vnesete tudi z novim nakupom. Kdo ve, koliko rok se je dotaknilo vaše nove vaze in kakšno energijo so izžarevali ti ljudje.

Obstaja pa nekaj enostavnih rešitev, s pomočjo katerih boste iz svojega doma pregnali vso negativnost.

1. Rešite se nereda
Stari časopisi, umazana oblačila … Vse to lahko povzroči slabo energijo. Znebite se vseh odvečnih stvari, miza naj bo vedno pospravljena, umazano perilo naj bo v košari in ne na stolu v dnevni sobi, umazano posodo pomijte takoj ali pa jo dajte v pomivalni stroj. Vaš dom naj bo čist, še zlasti prostor pri vhodnih vratih.

2. Prerazporedite pohištvo
Energija se mora gibati, kar je nemogoče, če je vaš dom prenatrpan. Prostor mora biti odprt in prostoren.

3. Po preprogi posipajte sol
Če je vaša preproga srednje velika, po njej posipajte 3-6 žličk soli. Počakajte eno uro, nato preprogo posesajte. Kristali soli imajo sposobnost nevtralizirati negativne vibracije, poroča portal mysticalraven.com. Priporočljivo je tudi, da pohištvo in vrata obrišete s slano vodo.

4. Kupite rože
Rože v prostor prinesejo barvo, življenje in pozitivno energijo. Ne kupujte rož za v vazo, ampak lončnice z zaobljenimi listi in brez trnjev. 

5. Pazite pri dekoraciji
Znebite se preprog iz živalske kože, nagačenih živali, suhega cvetja … Vse to naj bi povzročilo negativno energijo, saj je povezano z umiranjem. Pazljivi bodite tudi pri nakupu plemenskih mask. Priporočljivo je tudi, da v spalnici in na hodniku ni ogledala. 

6. Preverite, ali je v sobi negativna energija
V sobo postavite kozarec s soljo (1/3), alkoholnim kisom (1/3) in vodo (1/3). Kozarca se 24 ur ne dotikajte. Če v njem naslednji dan opazite mehurčke, potem je v sobi negativna energija. 

7. Žajbelj
Negativno energijo lahko iz prostora preženete z žajbljem. Žajbljev čaj stresite na majhen krožnik in ga prižgite. Ko se začne dimiti, se s krožnikom sprehodite po sobi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.