Magazin > Odnosi in prosti čas
123 ogledov

Kako stopiti v stik s svojim z duhovnim vodnikom?

meditacija Profimedias
Četudi ne verjamete v njih, nas vedno obdajajo in nas varujejo. Če želite stopiti v stik z njimi, preberite, kako to storiti.

Če želite stopiti v stik s svojim duhovnim vodnikom, morate biti v tihem okolju, kjer imate dovolj miru in tišine. Preden stopite v stik z njim, morate biti sproščeni, osredotočeni nanj in imeti čim bolj odprte misli. Za komunikacijo se lahko odločite ponoči, ko je najmanj hrupa.

Ko se boste pogovarjali z njim, lahko to storite v mislih, ni nujno, da na glas. Vdihnite in pozdravite duhovnega vodnika. Ne pričakujte, da boste odgovor dobili takoj. Svoj čas morate posvetiti samo njemu. Ko vzpostavite stik, ostanite mirni in nadaljujte s spraševanjem. Najlažje bo, če si pripravite vprašanja, ki zahtevajo odgovor da ali ne.

Če ste se prvič odločili za pogovor z duhovnim vodnikom, bodite mirni. Ne pričakujte veliko, saj ni nujno, da boste z njim lahko stopili v stik že prvič, ko se za to odločite.

Kaj je duhovni vodnik?

Duhovni vodniki so duše, ki so že bile tu, ki so že živele v našem svetu, a so se zdaj vrnile v drugačni obliki. Duhovni vodniki so nenehno ob nas, četudi morda ne verjamemo v njih ali jih ne čutimo. Njihova edina naloga je, da nam pomagajo skozi življenje in je kot nekakšno zavezništvo, kjer nihče ni odvisen od nikogar. Če potrebujete pomoč in če jih zaprosite, vam bodo pomagali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.