Magazin > Odnosi in prosti čas
16088 ogledov

Med porodom umrla, nato pa se je zgodil čudež

Melanie Pritchard Facebook
"Takšnih stvari ne preživiš,“ je povedal zdravnik.

Melanie Pritchard je po tem, ko so se začeli popadki, občutila rahlo vrtoglavico in slabost, a se s tem ni obremenjevala. Mislila je, da gre za povsem običajen pojav, a se je motila. Pojavili so se hudi zapleti. Zdravniki so s carskim rezom rešili otroka, Melanie pa je bila klinično mrtva, in to 10 minut.

Zdravniki nad njo niso obupali. Potrebovali so eno uro, da so stabilizirali njeno stanje in jo operirali. Ugotovili so, da se je pri mladi mamici pojavila embolija s plodovnico, poleg tega pa je prišlo tudi do notranjih krvavitev, saj so zdravniki med carskim rezom poškodovali arterijo.

"Moja prva misel je bila, da bom vdovec. Pa šele tri leta sva bila poročena,“ se tistega dne spominja Melanijin mož Doug, ki je moral sam odločiti, kako bo svojo drugo hčerko poimenoval. Odločil se je za ime Gabriella – božjo poslanico.

Dougu so zdravniki položili na srce, naj se od žene poslovi. "Če se lahko še boriš, se bori,“ ji je zašepetal v uho in Melanie se je borila. Kljub slabim napovedim je preživela, in to brez posledic. Zdravniki se strinjajo, da so bili priča čudežu. “Zgodil se je kardiovaskularni kolaps. Takšnih stvari ne preživiš,“ je povedal njen zdravnik.

Od poroda so minila že štiri leta. Mamica dveh deklic je o svojih izkušnjah napisala knjigo, postala pa je tudi motivacijska govornica. "Ko sem dobila drugo priložnost, sem se ločila od vseh nepomembnih stvari v svojem življenju. Osredotočam se le še na pomembne zadeve. Življenje z mojo družino so nebesa na Zemlji. Poskušam uživati v vsakem trenutku z njimi in jim dajem vedeti, kako pomembni so mi,“ pravi Melanie.

Komentarjev 3
  • oddball 18:49 04.februar 2019.

    Tomaz_321 Ne vem ali je kdo prej, kaj takega napisal, da si jezen? Ker zgodba je resnična- sem preveril. Samo bi lahko naši napisali, da je v porodnišnico prihitel brat od Melanie Pritchard, ki je zdravnik - kirurg. Mislim, da ...prikaži več da je to pomagalo, da so se potem vsi zavzeli in jo rešili. VIDEO o celi zgodbi malo bolj podrobno: http://www1.cbn.com/700club/melanie-pritchard-miracle-mom

  • Tomaz_321 12:15 04.februar 2019.

    @Ruby_Gopinko, madona spet lažeš!!! ADMIIIIIIN!!!! Izbriši to nesnago lažnjivo dol s spleta!!! Veliko ljudi nasede takim norcem, kot so tile!!!