Magazin > Odnosi in prosti čas
285 ogledov

Mezinec, ki veliko pove

Zivljenje 27.01.14, druzina, roke, roka, foto: shutterstock Shutterstock
Način, s katerim boste spoznali nekaj o sebi ali ljudeh, ki vas obkrožajo. Poglejte le položaj mezinca na levi roku v odnosu na prstanec. Gotovo boste presenečeni!

Prsti | Avtor: Profimedias Profimedias

Tip A

Lahko bi rekli, da niste odprta oseba, svojih občutkov ne delite radi. Trudite se, da bi se prikazali močnejši in bolj neodvisni, kot ste. V resnici ste zelo čustveni, ko se z nekom zbližate, ste lahko zelo skrbni. Prezirate laži in nepoštenost. Včasih ste lahko nekoliko ekscentrični in arogantni, morda celo netolerantni do drugih. Tisti, ki vas dobro poznajo, vendarle vedo, da imate veliko srce in da radi pomagate drugim. Vsako nalogo, ki jo dobite, dokončate, tudi če vam ni po godu. Uživate v smehu in veselju, znate se nasmejati tudi situacijam, ki sicer drugim niso smešne. V odnosu do drugih ljudi, ki vam niso blizu, ste hladni, do tistih, ki jih imate radi, pa celo nekoliko preveč sočutni.

Tip B

Niste ravno človek akcije in prvih korakov. Redko se boste odločili prvi pristopiti do nekoga. Lahko ste zelo odmaknjeni in rezervirani. Po drugi strani, ko se zaljubite, partnerju izkazujete vso svojo pozornost, venomer je v vaših mislih. Zelo občutljivi ste, čeravno se to ne vidi na prvi pogled. Ljudje, ki vas ne poznajo dobro, imajo pogosto povsem popačeno sliko o vas, saj se prikazujete drugačne, kot ste. To je na nek način vaša obramba. Včasih se pretvarjate, da ne veste nekih stvari o drugih, samo zato, da jih ne bi prizadeli. Vztrajni ste, stvari, ki jih začnete, se trudite tudi dokončati. Do neke mere ste sanjač, sanjarite tudi o sorodni duši, s katero bi lahko pluli skozi življenje. Zelo se bojite, da bi vas kdo prizadel, mirnost pa lahko ohranjate tudi takrat, ko ste zelo razburjeni.

Tip C

Nagnjeni ste k temu, da v življenju enostavno pozabite na stvari, ki vas nervirajo. Nikoli niste dolgo časa nerazpoloženi. Ni vam všeč, ko ste na nepoznanem, ne marate se srečevati z nepredvidljivimi situacijami. Veliko vam je do mnenja drugih ljudi. Včasih lahko delujete kot nekdo, ki bi rad le ukazoval, ko pride do nesoglasij, se močno borite za svoj prav. V kolikor vam kdo dokaže, da se motite, ste se vendarle zmožni opravičiti, kar številnim ljudem predstavlja težavo. Nekoliko ste zaprti, ko je govora o čustvih, neradi govorit etudi o svojih težavah. Zelo dobro veste, česa si želite, kaj imate radi in česa ne marate. Všeč so vam ljudje, ki vam verjamejo in ki zaupajo v vaše sposobnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.