Magazin > Odnosi in prosti čas
7820 ogledov

Moderne prakse nezvestobe

Kljub nenavadnim okoliščinam je bil zakon zelo resen in Amy je prevara hudo priz Žurnal24 main
Nekateri jih imenujejo tudi "mikroprevare", ki pa lahko hitro prerastejo tudi v kaj resnejšega ...

Običajna prevara? Zdi se, da je premagana; zamenjale so jo "benigne" prevare, ki jih nekateri imenujejo tudi "mikroprevare". Za kaj gre?

Tako imenovana mikroprevara ni niti dovolj pomembna niti resna, da bi si zaslužila oznako prevara; ne glede na to pa predstavlja nespoštovanje do partnerja in resen signal, da v odnosu nekaj ne štima.

Prvi simptomi tako imenovane mikro prevare:

Iskanje nasveta, da bi lahko kontaktirali nekoga;
zanima vas nekaj, kar lahko z lahkoto najdete tudi sami bodisi na spletu ali kako drugače. Kljub temu vam je ljubše, da na podlagi tega navežete pogovor z nekom, ki vas privlači, čeprav slutite, da bi lahko nedolžen pogovor prerastel v flirt. V kolikor ta pogovor zamolčite partnerju, je jasno, da vendarle ne gre za naivno stvar.

Favoriti na družabnih omrežjih;
vsak od nas ima na bolj ali manj priljubljene prijatelje in s tem ni nič narobe. Če pa stalno obiskujete profil nekdanjega partnerja, znanca ali osebe, ki jo poznate, bodite pozorni, da stvar iz virtualne ne preraste v realno simpatijo.

Interne šale, ki jih drugi ne razumejo;
če imate prijatelja ali kolega, s katerim delite skrivne ali interne šale, ki jih drugi ne razumejo, niti si ne želite, da bi jih razumeli, se vprašajte, ali gre res le za nedolžno prijateljstvo. Bi vas motilo, če bi imel vaš partner ali partnerka takšnega znanca ali znanko?

Dopisovanje, ki preide vse meje;
vsak meje postavlja drugače, jasno pa je, kaj predstavlja neokusno dopisovanje. Če vključuje tudi seksualne namige ali kakršne koli drugačne emocije, je dovolj velik znak, da vaše srce ne pripada le enemu človeku.

 

Komentarjev 1
  • Ledena 23:57 04.december 2017.

    Clanek za posrat.Brzo seranje odmah.