Magazin > Odnosi in prosti čas
349 ogledov

Najdite popolno namestitev za dopust

Hrvaška
Veste, kje lahko najdete popolni počitniški dom?

Na spletnem oglasniku bolha.com, ki je najbolj priljubljena slovenska spletna stran za prodajo in nakup raznih artiklov, lahko najdemo kar nekaj idej za idealne poletne počitnice. Med raznoliko ponudbo lahko najdemo veliko ponudb za najem najrazličnejših namestitev za popolni poletni oddih. Tu lahko najdete vse od avtodoma, do mobilne hiške, apartmaje in celo razkošne vile.

Hrvaška je še vedno najbolj priljubljena destinacija za poletni dopust Slovencev. Sosednja država ponuja najrazličnejše možnosti nastanitve med katerimi lahko počitnikarji izbirajo. Odločite se za tisto nastanitev, ki vam najbolje ustreza in vam bo omogočila popoln oddih.

Prednost avtodoma – vzemite "hiško" kar s sabo

Hrvaška | Avtor: Profimedia Profimedia
Največja prednost najema avtodoma je vsekakor, da boste lahko obiskali mnogo destinacij, ne da bi vam bilo treba neprestano pakirati kovčke. Vaš mobilni dom boste doma napolnili z vsem, kar potrebujete in se odpravili na pot. Na dolgi vožnji se boste lahko ustavili kjerkoli, si pripravili toplo malico ali si odpočili na postelji.

Komur nekoliko bolj nomadsko življenje ni pri srcu, a želi imeti možnost, da si sam skuha zajtrk, kosilo in večerjo in s tem prihrani nekaj evrov, si lahko na bolha.com poišče cenovno ugodnen apartma, mobilno hiško ali prikolico. Za tak tip nastanitve boste odšteli med 30 evrov in 70 evrov na dan, seveda pa je cena odvisno od vaših želja. Novejše mobilne hiške, ki nudijo moderno opremo in lastno kopalnico, so nekoliko dražje, prikolice, ki jih lahko najamete tudi pri privatnikih, pa vas bodo stale občutno manj. Raznoliko ponudbo, kjer boste našli tudi pravilno namestitev za vas, lahko najdete na spletni strani bolha.com, od mobilnih hišk na otoku Pašman in Biogradu na moru, do prikolice v Sv. Petaru na moru ali apartmaja v Fažani.

Dopustujte v stilu v vili na morju

Tisti, ki si želijo luksuznega dopusta, pa lahko na bolha.com najdejo tudi ponudbe za najem počitniških hiš in vil. Nastanitve vas bodo razvajale z bazeni, multimedijsko opremo, večjim številom spalnic s kopalnicami in luksuzno opremo. Nekatere upravljalci počitniških vil dovoljujejo tudi hišne ljubljenčke, ki bodo tako lahko uživali z vami. Najem vile se priporoča predvsem takrat, ko se za dopust odločite skupaj s prijatelji ali sorodniki, saj se bo potem nekoliko višji strošek namestitve razdelil med več oseb.

Namesto najema, nakup

Ste se v zadnjih letih naveličali brskanja po ponudbi počitniških nastanitev in si želite nekaj stalnega? Mogoče je čas, da premislite o nakupu počitniškega apartmaja ali hiške. Možnosti je seveda veliko, od stacionarnih prikolic v kampih do apartmajev ali večjih hiš. Prebrskajte raznoliko ponudbo počitniških nepremičnin na spletni strani bolha.com in dobro premislite, kakšen naj bi bil vaš drugi dom na morju. Cene za sezonski najem parcele v kampu na Hrvaškem se začnejo pri okoli 1.700 evrih, za počitniški apartma pa boste odšteli od 40.000 evrov naprej, seveda pa so cene odvisne od lokacije in vaših želja glede velikosti in opreme počitniškega objekta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.