Magazin > Odnosi in prosti čas
127 ogledov

Nikini nasveti za modno nosečnost

teden mode fashion week Nika Veger Arhiv Fashion Week
Lepotna strokovnjakinja in blogerka Nika Veger svetuje, kako se obleči, ko pričakujete.

Ste med nosečnostjo zamenjali veliko garderobe?
Ja, mislim, da si mi že v drugem mesecu ni več uspelo zapeti hlač in nedrčka, tako da sem morala zamenjati skoraj vse.

Kaj je prevladovalo v vaši garderobi?
Obleke (in krila z raztegljivim pasom, ki sem jih povlekla čez prsi in nosila kot obleke), ker jih z malo dodatki (nakitom, pajkicami, jopami, rutami ...) lahko spretno kombiniraš v različne stajlinge za vse priložnosti. In elastične vezalke – namestila sem jih v vse čevlje, da se mi pri obuvanju ni bilo treba sklanjati.

Vaš nasvet bodočim mamicam glede oblačil?
Investirajte v nekaj novih oblačil, ki jih boste lahko nosile tudi po porodu. Ta naj bodo iz prijetnih materialov. V prvih treh mesecih je morda pametneje trebušček skriti, zato so primerne tunike in majice, ki ohlapneje padajo čez trebušček. V kasnejših mesecih pa je bolje trebušček poudariti in tako preprečiti, da bi bile videti, kot da ste se zredile. Takrat je tudi bolje nositi temnejša, enobarvna oblačila, vzorce in kričeče barve pa prihraniti za dodatke. Ti so v nosečnosti lahko dramatičnejši (ogromni uhani, torbica z živalskim vzorcem, čevlji opaznih barv), saj taki odvrnejo pozornost od velikega trebuha. Mislim, da bi morale biti pri kombiniranju oblačil pozorne tudi na obliko nosečniške postave. O tem si lahko več preberete na njenem blogu Beautyfullblog.si.

Tukaj si preberite še več o tem, kako ste lahko modne med nosečnostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.