Magazin > Odnosi in prosti čas
28 ogledov

NIVEA Baby – brezplačni svetovalni modul

NIVEA Žurnal24 main
Brezplačni svetovalni modul s strokovnimi in praktičnimi nasveti v vseh obdobjih materinstva. Naročite se nanj in osvojite plišasto igračko, DVD »Prvi tedni« in NIVEA olje za telo.

Ste v veselem pričakovanju, mlada mamica ali pa zgolj radovedni? Želimo, da je vaš prehod v novo življenjsko vlogo kar najbolj preprost, trenutki z vašim malim zakladom - pa naj bo še v trebuščku ali pa že v vašem naročju - pa lepi in sladki. Prav zato smo za vas ustvarili brezplačni svetovalni modul NIVEA Baby s koristnimi članki, polnimi namigov in nasvetov, kaj pričakovati v posameznem obdobju.

Želite izvedeti, kako s svojim otrokom spletete čudovito in trdno vez? Morda, kako poskrbeti, da bo vaš malček kar najbolj samostojen? Predstavljamo vam storitev NIVEA Baby časovnica, odličen nabor raznovrstnih člankov in nasvetov, razvrščenih glede na obdobja materinstva, kjer lahko izveste marsikaj. Po člankih lahko brskate z nekaj preprostimi kliki ter prebirate nasvete in odkrivate vsebine, ki vas zanimajo in so pomembni za obdobje materinstva, v katerem ste. Tematike člankov so izjemno raznovrstne, od prizadevanj za zanositev, do povsem praktičnih nasvetov za pripravo na porod. Vodijo vas skozi nosečnost, prve mesece starševstva ter vse do otrokovega tretjega leta.

Z registracijo na strani NIVEA Baby si zagotovite mnoge prednosti. Samodejno boste prejemali izjemno koristne članke, uporabljali pa boste lahko tudi NIVEA Baby opazovalnik, ki je zabavno orodje za spremljanje dojenčkovih pogostih aktivnosti in zadovoljstva iz dneva v dan.

Ob registraciji smo za vas pripravili tudi prisrčen darilni paket. Z malo sreče lahko osvojite prikupno plišasto igračko, DVD »Prvi tedni« in hranljivo ter nežno NIVEA olje za telo.