Magazin > Odnosi in prosti čas
819 ogledov

Pet načinov, kako ga presenetiti

Moški gledajo nogomet Profimedias
Vsak fant ali moški je poseben in vsak ima čisto svoje želje ter hotenja ...

Bolje kot ga poznate, lažje ga boste prijetno presenetile. Kljub temu bo nekaj idej morda popestrilo ljubezensko življenje.

Ljubezen gre skozi želodec

Večina moških obožuje dobro hrano, zato z okusno večerjo ne boste zgrešile. Pri tem se res dodatno potrudite, prižgite svečke in ugasnite vse luči, ne pozabite na ličila ter omamen vonj. Ni važno, če živita skupaj in je skupna večerja vsakdanji del življenja. Njegova najljubša jed, romantično vzdušje in vaša dobra volja ga bodo nedvomno razveselili.

Kaj obožuje?

Pomislite, kaj oziroma koga ima vaš moški rad. So to njegovi prijatelji, ki jih ni že dolgo videl, ali obožuje pivo, nogomet, se rad zlekne na ležalnik na terasi, ima rad dobre knjige, ima rad svojega psa, mačka ali svoj avto … Povabite njegove prijatelje na vrtno zabavo, napolnite mu hladilnik z najljubšim pivom, načrtujta izlet v enega večjih stadionov ali na ogled tekme, kupite mu mehek ležalnik za teraso, pojdite v knjižnico po kup dobrih knjig, skopajte mu psa, posadite mačjo travo za mucko ali posesajte avto.

Vzemite si čas zanj

Imate veliko opravil, se vam mudi v službo, po nakupih, k učenju, pospravljanju? Presenetite ga in si vzemite čas samo zanj, zjutraj se pocrkljajte z njim v postelji, spijta kavo na balkonu, skupaj si privoščita slasten zajtrk. Tudi, če bodo v tem času otroci gledali televizijo ali bo vaša kuhinja razmetana od prejšnjega večera. Včasih morata ustaviti čas in biti eden z drugim.

Masaža in dotiki

Ljubeč dotik sprošča hormon oksitocin, ki ga zaradi njegovega delovanja na duševnost imenujemo tudi hormon bližine, združevanja in ljubezni. Prav zato so v ljubezni zelo pomembni dotiki. Pripravite mu presenečenje in mu zvečer ponudite sprostilno masažo. Ne zahtevajte ničesar v zameno, z dotikanjem in masažami bo vajina ljubezen še močnejša.

Malenkosti, ki osrečijo

Ste vesele, ko vam dragi prinese rožico, vam prinese v posteljo kavo ali vam v trgovini kupi najljubšo žvečilko ali čokolado?Poskrbite tudi vi za takšna majhna presenečenja, ki mu bodo popestrila dan. Kupite mu dišavo za v avto, dišeč gel za tuširanje, kupite mu nove udobne copate za po hiši, avtomobilistično revijo, časopis ali le najljubšo sladkarijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.