Magazin > Odnosi in prosti čas
147 ogledov

Pet stvari, ki jih mora imeti vsaka 40-letnica

ženska Profimedias
Pri štiridesetih je čas, da se v vašem domu znajdejo tudi naslednje stvari.

Ljudje radi delamo sezname, ki jih velikokrat povežemo z okroglimi letnicami. Poleg raznih ciljev in destinacij, ki bi jih radi dosegli in videli, se včasih pojavi tudi seznam stvari, ki si jih ljudje želijo. Pri PureWow so sestavili seznam predmetov, ki naj bi jih imela vsaka ženska, ki se približuje 40. letu. 

Kvalitetna torbica – Privoščite si usnjeno torbico, ki jo lahko nosite vsak dan k vsaki opravi in ki vam bo dolgo služila. 

Zanesljiv avtomobil – Čas je, da imate avtomobil, ki mu boste zaupali in ki vas ne bo pustil na cedilu ob prvi priliki. 

Dobra vzmetnica – Investirajte v dobro vzmetnico. Dober spanec bo blagodejno vplival na vaše počutje, kar se bo poznalo v vseh vidikih vašega življenja. 

Kakovosten sušilec za lase – Da vam ne bo treba prepogosto k frizerju, si omislite dober sušilec za lase in se uredite kar same.

Vrtalni stroj – Ker se ni dobro zanašati na druge, je smiselno pri sebi imeti tudi kakšno orodje. Postanite same svoj mojster. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.