Magazin > Odnosi in prosti čas
285 ogledov

Pomagajmo Petru, ki išče simpatično dekle z ljubljanskega avtobusa

ljubljana 18.06.08 mestni avtobus na postajaliscu Posta, potniki, ljudje; foto:S Saša Despot
Zagledala sta se na ljubljanskem mestnem avtobusu. Nasmehnila sta se drug drugemu in preskočila je iskrica. Dekle je izstopilo, fant nemara ni zbral poguma, da bi jo prosil za telefonsko številko ali povabil na čaj. Zdaj bi jo rad našel tudi z našo / vašo pomočjo.

Na Žurnal24.si smo prejeli simpatično prošnjo bralca Petra, ki ne more pozabiti neznanega dekleta, ki ga je srečal na ljubljanskem mestnem avtobusu. “Bilo je v petek, 9. januarja, okrog 14.30 ure. Na avtobusu linija 1 (Mestni log – Vižmarje) v smeri Vižmarij sem navezal očesni stik z meni neznanim dekletom, s katerim sva se spogledovala,” opisuje fant.

Pove, da je dekle izstopilo na postajališču Podgora in se mu še od zunaj prav lepo nasmehnilo. “Izstopil sem na naslednjem postajališču, stekel nazaj, vendar nje ni bilo nikjer več. Želim si jo še kdaj srečati,” nam je napisal Peter in nas prosil za pomoč.

Zakaj pa ne… Dekle ima daljše rjave lase, po njegovi oceni je staro okrog 25 let. “Bil bi res nadvse hvaležen, če bi mi lahko pomagali,” sklene Peter, katerega kontakte hranimo v uredništvu. V kolikor veste, katero dekle bi mu lahko namenilo sanjski nasmeh, ki ga nikakor ne more pozabiti, lahko namig pošljete na dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 30
  • fantzbusa_ 21:49 11.januar 2015.

    Vse je bilo tako hitro, tako iznenada, da sem se izgubil in nisem uspel pravočasno odreagirat. Ko se boste vi kdaj znašli v taki situaciji, boste (morda) razumeli. Tako izza ekrana je lahko modrovat. Pa brez zamere, ne mislim nič slabega. ;-)

  • detektiv.evgen 20:18 11.januar 2015.

    hehe ;) drugič pa je treba zbrat pogum pa jo ogovort :D kaj pa je najhujš kr se ti lahko nardi? Klofuta, brca v tvoje zasebne dele... Res, da te lahko mal ponos zaboli, ampak si pršparaš čas, živce pa dnar :D

  • fantzbusa_ 20:08 11.januar 2015.

    Takšen bučman, da bi šotoril na postajališču pa nisem. :-) Sem že dopoldan napisal odgovor nekomu, ki mi je predlagal šotor: "Samo pomoje bi bilo že preveč, če bi poleg postajališča postavil šotor".