Magazin > Odnosi in prosti čas
4058 ogledov

Pravi, da tako lepe zavrnitve s strani dekleta še ni doživel

SMS sporočila Shutterstock
Izbrala je prave besede.

Mladenič po imenu Ben je za Elite Daily razkril vsebino sporočila, ki ga je dobil od dekleta, ki je zavrnilo drugi zmenek. Pravi, da tako lepe zavrnitve še ni dobil in da je vesel, da mu ga je objekt njegovega poželenja poslal.

Golobčka sta se spoznala v plesni šoli in po nekaj snidenjih sta odšla na zmenek, ki je bil poln smeha in plesa. Ko ji je Ben predlagal, da gresta še v kak drug bar, mu je lepotička odvrnila, da je čas da se poslovita. Ker je zmenek trajal že štiri ure, se Benu to ni zdelo nenavadno. Poslal ji je sporočilo in jo vprašal, ali ima v soboto ali nedeljo čas. Odpisala mu je: "Ben, mislim, da si neverjeten. Najin prvi zmenek je bil eden od najbolj zabavnih zmenkov, na katerih sem bila in zelo sem uživala v tvoji družbi. Če bi me samska prijateljica vprašala, ali naj gre s tabo na zmenek, bi ji rekla, naj pohiti, da te spozna. Moram biti pa iskrena. Mislim, da nimava skupne romantične prihodnosti. Oprosti mi direktnost. Zelo bi bila vesela, če bi ostala prijatelja, vem pa, da to ne deluje vedno, zato mi sporoči, ali bi te zanimalo. Neverjeten si. Žal mi je."

Ben se ji je zahvalil za sporočilo in iskrenost, ki se mu je zdela osvežujoča. "Tudi to priča o tem, kako čudovita si," je še napisal in dodal, da bo premislil, ali si želi prijateljstva. V eseju za prej omenjeni medij je še razkril, da je bil sicer razočaran, a je ob njenih besedah občutil tudi olajšanje. "Ni mi bilo treba ugibati, kaj čuti in kaj se bo med nama zgodilo. In bil sem optimističen, da so zunaj odlični ljudje in da bo nekdo želel to, kar ponujam."

Benova zgodba priča o tem, kako pomembno je, da nekomu v času "ghostinga", ki postaja bolezen današnjega časa, podarimo zaključek. Več o razlogih, zakaj se nekdo ne oglasi več, najdete tukaj.

Komentarjev 1
  • Kmodri 07:59 03.september 2023.

    Na,na, nešteto krat slišano. Floskula!