Magazin > Odnosi in prosti čas
1451 ogledov

Se vaša simpatija ne oglasi več? To ji napišite!

prepir
Tako imenovani "ghosting" postaja ljubezenska bolezen današnjega časa.

O razlogih, zakaj nekateri moški stisnejo rep med noge in izberejo najbolj krut način za končanje zveze ali obdobja spoznavanja – to je tišino in ignoriranje - smo že pisali. 

Čeprav Michael Nast, strokovnjak za medosebne odnose, svetuje, da ženska ohrani svoj ponos in ne dreza v takšnega moškega, pa jo želja po zaključku mnogokrat prisili v iskanje stika.

Če si tudi vi ne morete pomagati in je prigovarjanje prijateljev, da mrtvih ne kličite nazaj v življenje, pri vas naletelo na gluha ušesa, vam predstavljamo nekaj sporočil, ki jih lahko pošljete izginulemu oziroma izginuli.

1. Vse v redu? Od tebe že dolgo ni bilo glasu.
Lahkoten način, s katerim bi lahko začeli pogovor.

2. Ojla, jutri se s prijatelji dobim v tem baru. Pridi še ti, če boš pri volji.
Nekatere osebe se v skupini počutijo bolje in spoznavanje je na tak način bolj sproščeno.

3. Ravnokar sem videl XY in pomislila nate.
Stik lahko navežete tudi tako, da omenite nek skupen spomin, morda film, ki sta si ga skupaj ogledala. Gre za simpatičen način, ki bo vaši simpatiji dal vedeti, da še vedno mislite nanjo. Skupni spomini povezujejo, morda bodo tudi vaju …

4. Imela sem občutek, da stvari tečejo v pravo smer, nato pa si nenadoma izginil. Upam, da si v redu. Če bi mi rad razložil, kaj se je zgodilo, sem tukaj – pa naj gre za pozitivne ali negativne razloge.
Če vas je njegovo dejanje zares šokiralo in potrebujete odgovor, poskusite s temi besedami. Zavedajte se le, da obstaja možnost, da vas bo tudi odgovor (ali pa tišina) prizadel. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.