Magazin > Odnosi in prosti čas
1225 ogledov

S takšnimi darili boste zares osrečili otroke

Darilo, darila, božič, obdarovanje, prazniki, jelka, smreka Profimedia
Namesto dragih igrač, svojemu otroku raje podarite nekaj osebnega, kar bo cenil celo življenje.

Čas praznikov je pred vrati in morda se počutite preobremenjeno zaradi visokih stroškov daril, ki neprestano bremenijo vaš bančni račun. Na srečo je mama Hannah na svojem TikTok profilu delila seznam premišljenih daril, ki jih lahko podarite svojim otrokom v tem prazničnem času. Prav tako so ta darila precej cenovno ugodna.

Časovni žetoni

Peka, piškoti, pecivo, pečenje | Avtor: Profimedia Profimedia
To darilo je popolnoma brezplačno in ročno izdelano. Hannah je pojasnila, da časovni žetoni delujejo kot kuponi ali darilne kartice, ki jih lahko otroci vnovčijo v zameno za preživljanje časa s starši. "To je lahko peka torte z mamo ali pa odhod na kavo z očetom, kot tudi filmski večeri," je povedala Hannah ter dodala, da skupaj preživet čas otrokom predstavlja veliko veselje.

Okraševanje otroške sobe

Hannah je predlagala staršem, naj skupaj z otroki okrasijo otroško sobo. Sama je to naredila s hčerko, ki je obsedena s pandami. Na stene sobe sta skupaj odtisnili motiv pand, ki sta ga pridobili na brezplačni platformi Canva.

Napišite pismo

Hannah predlaga, da svojim otrokom napišete lepo in srčno pismo. V pismu bi lahko povzeli vse stvari, ki ste jih to leto skupaj počeli. Prav tako v pismu poudarite, kako ponosni ste nanje in na njihove dosežke.

pisanje pismo test kontrolka | Avtor: Profimedia Profimedia

Album spominov

Album spominov je prav tako darilo od srca. Vanj lahko nalepite razne fotografije, sporočila, vstopnice ter podobne stvari, ki opominjajo na skupaj preživete dogodke. "To je odličen način beleženja spominov in otroci bodo z veseljem listali skozenj," je še dodala.

 

Članstvo

Namesto da otrokom enkrat na leto podarite igrače, Hannah svetuje, da jim podarite članstvo, ki pokriva vse, kar jih zanima. "Članstvo je res super zamisel, saj bo otrok tako čez celo leto nekaj dobil," je razložila. Otroku lahko zagotovite članstvo v knjižnici ali v otroškem klubu ali pa mu uredite letno naročnino na otroško revijo.

Izlet

Hannah priporoča, da svojim otrokom podarite dan, ki bo posvečen izključno njihovim željam. Tako se čez cel dan ukvarjate z dejavnostmi, ki si jih oni želijo. Pri tem lahko obiščete živalski vrt ali pa kino, karkoli si bo vaš otrok zaželel.

Zivljenje 19.02.13, sankanje, sanke, foto: shutterstock | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Zabavna skleda

Njena zadnja zamisel za cenovno ugodno darilo je zabavna skleda. Na listke namreč napišite različne dejavnosti in jih nato vrzite v skledo. "Na listkih lahko piše na primer izdelaj LEGO pošast ali pa nariši družino superjunakov," je svetovala.

Čeprav so darila večinoma brezplačna, so za otroke neprecenljiva.

Božič, darilo, par PROMO Uporabno Presenetite najbližje s perfektnim božičnim darilom Römerquelle PROMO Uporabno Ustvarite prečudovite božične okraske kar sami! božično žito Prazniki Pod streho To so božične rastline s simbolnim pomenom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.