Magazin > Odnosi in prosti čas
76 ogledov

Skrivnosti dobrega seksa v zvezi

seks prijatelja Profimedias
Pari, ki so skupaj dlje časa, neredko zapadejo v rutino, ki zajame vse vidike njihovega življenja. Tudi spolnost.

Sodeč po raziskavi na univerzi Chapman, 57 odstotkov moških v dolgotrajnih zvezah ni zadovoljnih s spolnim življenjem. Le 32 odstotkov vprašanih je odgovorilo, da so v postelji enako strastni kot v prvih šestih mesecih razmerja. Ko so jih vprašali o posteljnih navadah, so prišli do naslednjih zaključkov. 

Pozornost si izkazujejo ves čas. Zadovoljni ljudje si nežnosti izkazujejo tudi izven spalnice. Če dobro razmislite, boste prej skočili v posteljo prej skočili z nekom, s katerim se razumete in imate z njim ljubeč odnos. Drobne geste si izkazujte ves čas. Splačalo se vam bo. 

Pogovarjajte se o seksu. Raziskava je pokazala, da je manj kot 40 odstotkov moških v obdobju enega meseca v spalnici povedalo, kaj si želijo. Pari, ki se pogovarjajo o seksu, so bolj zadovoljni. Če vam je nerodno govoriti o tem, ko niste v akciji, bodite odkriti vsaj takrat, ko imate spolni odnos. 

Moški se posvetijo partnerki. Le 66 odstotkov žensk doživi vrhunec med spolnim odnosom. Če je seks zadovoljiv za oba, obstaja veliko verjetnost, da bosta seksala večkrat. Pogosti spolni odnosi pa so ključni za zadovoljstvo tako moških kot žensk. 

Razbijte rutino. Pomagajte si z novimi položaji, spolnimi igračkami, novim spodnjim perilom ali ogledom pornofilmov. Vse to bo razbilo rutino, ki se hočeš nočeš prikrade v razmerja. 

Pripravite se na seks. Prižgite kakšno svečko, zavrtite si glasbo, natočite si kozarec vina. Poskrbite za pravo atmosfero in se posvetite samo eden drugemu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.