Magazin > Odnosi in prosti čas
5162 ogledov

Štiri najpogostejše spolne fantazije žensk

seks
Zanimivi rezultati raziskave, kaj imajo ženske rade in česa v spolnosti ne marajo.

Raziskava, ki so jo pripravili na strani simpatic.us je uporabnikom zastavljala vprašanja glede njihovih spolnih fantazij; odgovori so podali zanimive rezultate glede spolnih preferenc ženskih uporabnic strani.

Ženskam so zastavili tudi vprašanja glede opolzkih besed med spolnostjo; kar 81 odstotov jih je odgovorilo, da si želijo opolzkosti oziroma tako imenovanega umazanega govorjenja med spolnostjo. Seksologinja Emily Morse pojasnjuje, da je uporaba perverznih besed med spolnostjo osvobajajoče in da daje partnerju lažje slutiti, česa si želite in česa ne.

Druga tega se je nanašala na striptiz klube. Skoraj 70 odstotkov žensk je odgovorilo, da jih zanima obisk takšnega kluba s partnerjem, saj da imajo takšni prostori posebno spolno energijo.

Uporaba spolnih pripomočkov je bila tretja tema, na katero so se nanašala vprašanja. 63 odstotkov žensk je odgovorilo, da bi si želelo, da bi njihov partner uporabljal takšne pripomočke na njih. Morsejeva komentira, da je zelo pomembno, da ženska pri tem povsem zaupa svojemu partnerju.

Nositi ali ne preveze za oči, je bilo še eno izmed vprašanj; da bi imele takšno prevezo, si želi 58 odstotkov vprašanih žensk. "Ko imate na sebi prevezo, je vsak dotik, vsak poljub presenečenje, ki prinaša posebne valove vznemirjenja," pojasnjuje seksologinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.