Magazin > Odnosi in prosti čas
5126 ogledov

Štirje razlogi, zakaj zapustiti partnerja

prepir, ljubezen
Strokovnjakinja za odnose, Linda Carroll, o štirih razlogih, zakaj zapustiti partnerja.

Končati ljubezenski odnos je težko, včasih pa se temu enostavno ni mogoče izogniti -  v svoje in v partnerjevo dobro. Strokovnjakinja Linda Carroll je naštela štiri razloge, zakaj se je s partnerjem bolje raziti, opozorila pa je tudi na razlog, zaradi katerega partnerju nikakor ne bi smeli pomahati v slovo.

par, ljubezen, spolnost Strokovnjakinja Zdravje Kako prepoznati, da je pravi za vas

1. Občutek zlorabe
Psihična, verbalna, spolna, čustvena ali finančna zloraba. Ni pomembno, za katero vrsto zlorabe gre. Ob partnerju bi se morali počutiti varno. Če imate občutek, da vas zlorablja ali izkorišča, zvezo končajte.

2. Partner laže in je zelo ljubosumen
Partnerjeve laži in izpadi ljubosumja bodo slej kot prej načeli vaše zdravje. Odmakniti se od takšnega človeka.

3. Poskusili ste vse, a enostavno ne gre …
Nekatere zveze ne deluje, četudi si to obe strani želita in se za odnos trudita. Včasih si je treba priznati, da nekaj nima več smisla in stopiti korak naprej, četudi boli. 

4. Intuicija vas opozarja, da je nekaj narobe
Če že nekaj časa čutite, da ste v brezplodni zvezi, je čas, da jo končate. Carroll s tem ne namiguje, da zvezo končajte po stotem sporu zaradi odprte straniščne školjke ali slabem dnevu, ko razmišljate o tem, kako bi bilo, če bi bili spet samski. Poslušajte svoj notranji občutek. Intuicija vam bo povedala, ali je vse v redu ali ne.
veronika podgoršek Veronika Podgoršek Magazin Veronika Podgoršek: "Za dober odnos sta vedno potrebna dva"
Strokovnjakinja sicer tudi opozarja, da zveze nikakor ne bi smeli končati, ker se nam zdi partner preveč »običajen«. Da v zvezi v partnerja nismo ves čas noro zaljubljeni, da se včasih dolgočasimo in da partnerja občasno tudi ne želimo videti, je nekaj povsem običajnega in ne spada med razloge za preplah. 
Komentarjev 3
  • Lara_Wanganeen 17:57 26.september 2018.

    Google plača 35000 $ na mesec, moja zadnja plača je bila 35284 $ za delo 4 ure na dan na spletu in sami izberite svoj delovni čas. Zdi se, da je tako dober, da toliko denarja, ko drugi ljudje delajo ...prikaži več za toliko manj. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. To jee tisto, kar počnem ... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com