Magazin > Odnosi in prosti čas
31 ogledov

Tako preverite, če je res gospod Pravi

Par Profimedias
Seveda zagotovila, da bo vaša zveza trajala večno, ni, a z nekaj ključnimi točkami vseeno lahko preverite, ali sta oba pripravljena sprejeti določene kompromise in prepoznati prve alarmne znake.

Kje si želi živeti? Ste mestno dekle, vaš partner pa je rojen vaški fant, ki bo le s težavo zapustil svoj rojstni kraj ali obratno? Morda se vam to sedaj ne zdi težava, a če bo zveza postala resna, bosta začela razmišljati tudi o skupnem domu in takrat se stvari lahko zelo zapletejo. Nekdo, ki je navajen življenja z naravo, se bo zelo težko privadil na mestni vrvež. 

Koliko mu pomeni vera? Dokler spoštujeta vero drugega, ne bi smelo biti težav. Vsekakor pa se morate pozanimati, v kakšnem duhu si želi vzgajati svoje otroke, mu veliko pomeni, da ste soudeleženi pri družinskih praznovanjih in obratno. Bosta praznovala vsak svoje praznike ali združila praznovanja?

Kakšen odnos ima do denarja? Če je zapravljivec, vi pa varčujete za stanovanje in na drage večerje in potovanja še pomislite ne, zna biti to dolgoročno precejšnja ovira.

Si želi otrok? Že od nekdaj sanjate o materinstvu, vaš fant pa je trdno odločen, da si otrok ne želi. Ste pripravljeni na tako veliko žrtev?

Kakšen odnos ima s svojo mamo? Čeprav si boste življenje delili z njim in ne z njegovo družino, je dobro vedeti, koliko mu pomeni družina in kako pogosto jo obiskuje. Če ste vi navajeni konce tedna preživeti v naravi, on pa še nikoli ni izpustil nedeljskega kosila pri mami, se bosta brez kompromisa težko uskladila. Poleg tega njegov odnos do mame veliko pove o njegovem odnosu do žensk na splošno.

Kako se obnaša do natakarjev? Še posebej, ko ima stresen dan. Če se takrat znaša nad natakarji, taksisti, bančnimi uslužbenci, potem se bo slej kot prej enako znesel tudi nad vami.

Kaj mu pomeni seks? Pomembno je, da veste, koliko seksa si želi, in da najdeta čas, energijo in nivo poželenja, ki bo ustrezal obema. Verjetno si ne želite, da bi v službo hodili s podočnjaki, ker se vam celo noč ne more upreti. Ali pa obratno, ga moledovali za malce mesenih užitkov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.